• Cine suntem

  Epicor Software Corporation pune la dispoziție produse software specifice sectorului de business, concepute din perspectiva nevoilor companiilor de producție, distribuție, retail și servicii. Cei peste 40 de ani de experiență în domeniul proceselor operative unice și al cerințelor operaționale ale clienților noștri sunt integrate în fiecare soluție concepută.

  În prezent, peste 20.000 de clienți din 150 de țări din întreaga lume se bazează pe expertiza și soluțiile furnizate de noi pentru a-și îmbunătăți nivelul de performanță și profitabilitatea.

  Produsele Epicor sunt implementate în prezent la scară globală, oferind beneficii semnificative unor companii similare companiei dv. Datorită faptului că înțelegem în profunzime sectorul în care vă desfășurați activitatea, soluțiile Epicor vă sprijină procesul de dezvoltare, dar vă ajută în același timp să gestionați aspectele complexe și să creșteți eficiența. Rezultatul? Soluții puternice care vă ajută să eliberați resurse, astfel încât să vă puteți dezvolta afacerea. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

  1972

  Anul înființării

  20.000

  de clienți

  0.8

  miliarde de dolari venituri

  3.900

  de angajați

  Stimulăm dezvoltarea clienților noștri, fiind principalul furnizor de soluții și servicii software specifice sectorului de activitate al acestora.


  Misiunea noastră | Epicor

  Valorile noastre

  Valorile noastre fundamentale ne definesc convingerile, ne ghidează deciziile și ne îndrumă acțiunile. Acestea reprezintă liantul care ne ține împreună, oriunde ne-am afla în lume. Valorile noastre sunt o sursă de inspirație pentru a deveni un actor de primă mărime în cadrul sectorului nostru și pentru a oferi un loc de muncă minunat viitorilor angajați. Valorile noastre își pun amprenta, în fiecare zi, pe politicile și pe sistemele noastre, dar și pe operațiunile și serviciile furnizate clienților.

  Lucrul în echipă

  Suntem mai buni împreună

  Excelență

  Ne străduim întotdeauna să facem lucrurile mai bine

  Service

  Clientul are prioritate

  Pasiune

  Ne place ceea ce facem

  Inovație

  Imaginăm, creăm, livrăm

  Integritate

  Ne ținem promisiunile

  Cariere la Epicor

  Dezvoltarea dv. înseamnă dezvoltarea noastră.
  Găsiți un loc care să vi se potrivească.


  Clienții noștri

  În prezent, peste 20.000 de clienți din 150 de țări din întreaga lume se bazează pe expertiza și soluțiile furnizate de noi pentru a-și îmbunătăți nivelul de performanță și profitabilitatea. Citiți poveștile lor de succes și aflați cum soluțiile Epicor vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea.

  Chicago Bulls Success Story
  Rexel Success Story
  Energizer Success Story
  ACE Success Story
  Jeldwen Sucess Story
  North American Lumber Sucess Story

  Stimulați dezvoltarea, în fiecare an

  Aflați cum Epicor a ajutat Big Ass Solutions să se dezvolte cu 30%, în fiecare an, începând din 2008.

  Contactați-ne

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  US

  Număr direct: +1.512.328.2300
  sau
  apel netaxabil: +1.800.999.1809

  sau faceți clic aici pentru a vizualiza sediile noastre suplimentare.

  Epicor în știri

  Vizitați secțiunea Comunicate de presă și citiți comunicatele noastre, studiile efectuate de analiștii noștri etc.

  Blogurile Epicor

  Citiți ultimele noastre postări despre diferite sectoare de activitate. Experții noștri scriu articole în fiecare zi, care abordează cele mai relevante subiecte.

  Oportunități de colaborare

  O colaborare cu Epicor înseamnă încheierea unui acord reciproc avantajos, prin care sunt introduse pe piață soluții de top, acestea fiind apoi implementate rapid și eficient din perspectiva costurilor, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor întreprinderilor mici, mijlocii și mari.

  Parteneriat

  Cele mai performante soluții hardware, software și servicii de consultanță care contribuie la extinderea sferei de aplicabilitate a capacităților Epicor.

  Canal de distribuție

  Consultanții cu experiență, distribuitorii și furnizorii de soluții îi ajută pe clienții Epicor să atingă succesul.

  Recomandări

  Titlul de „Partener consultant” vă dă dreptul să solicitați o „taxă de recomandare” pentru oportunitățile transmise către Epicor.

 • Soluțiile Epicor vă pun la dispoziție capacitățile de afaceri și operaționale specifice fiecărui sector pe care îl deservim. Software-ul Epicor vă oferă instrumentele și funcționalitățile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.

  Contactați Departamentul Vânzări »