• Termékajánló partner

 • A termékajánló partnerek közvetlen értékesítési felületünkön vagy minősített partnereinken keresztül ajánlanak értékesítési lehetőségeket az Epicor számára. Azok a vállalatok válhatnak termékajánló partnereinkké, amelyek nem szeretnének minősített partnerként részt venni folyamatainkban, azonban ismerik az Epicor valamely cégcsoportjának igényeit és átfogó, rugalmas termékcsomagokat ajánlanak a számukra.

  A termékajánló partnerprogram keretében tevékenykedő vállalatok az ajánlásokért díjazásban részesülnek. Termékajánló partnereink csupán termékeink ajánlásában és a kapcsolatok kiépítésében segédkeznek, a termékekkel kapcsolatos technikai hátteret és szakértelmet az Epicor nyújtja. Az Epicor azokat a termékajánlásban közreműködő partnereket honorálja, amelyeknek köszönhetően a partnerhez köthető ügyfél szoftverlicencet vásárol az Epicortól. Így Ön is, ügyfele is és az Epicor is jól jár.

  Választató termékajánlási megoldások

  Lépjen kapcsolatba velünk

  Ha további információkat szeretne megtudni a vállalatról, termékeinkről és terméktámogató partnereinknek szánt üzleti ajánlatainkról, lépjen kapcsolatba velünk vagy küldje el jelentkezését az Epicor Partner programjába még ma! 

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »