• Technológiai megoldásokat szállító partner: Microsoft

 • Az Epicor és a Microsoft együttműködése hosszú múltra tekint vissza. Epicor immár húsz éve fejleszti üzleti alkalmazásait a Microsoft által kínált platformokra. Vállalatunk elkötelezett az iránt, hogy ügyfeleinek vezető iparágspecifikus vállalati szoftvermegoldásokat nyújtson. Ezt a törekvést erősíti a Microsofttal való együttműködésünk.

  A mérhető üzleti előnyök érdekében kifejlesztett újszerű technológiák értékelése, megértése és hatékony kiaknázása iránti elkötelezettségnek köszönhetően az Epicor elsőrangú technológiai fejlesztővé vált. Ennek köszönhetően a Microsoftnál felmerült az igény, hogy az Epicor formálja a vállalati szolgáltatások fejlesztéséhez köthető irányvonalat. Az Epicor folyamatosan részt vesz a Microsoft Technology Adoption programjaiban (TAPs), ami csak néhány partner kiváltsága. Ezen programok keretében az Epicor már idejekorán hozzáférhet a Microsoft technológiai újításaihoz és a szükséges eszközökhöz, ezáltal átfogó termékfejlesztéseket szállíthatunk ügyfeleinknek: a szoftverteszteléshez szüksége bétaverziókat, illetve speciális technológiai információkat.

  Az Epicor vezető pozícióját a szoftverfejlesztések terén a Microsoft 2001-ben az „ERP Solution of the Year” elismeréssel, 2003-ban pedig a „.NET Application of the Year”elismeréssel honorálta. Az Epicor a Global ISV versenyén 2004-ben és 2007-ben is előkelő helyezést ért el.

  Az Epicor és a Microsoft hosszú távú partneri megállapodása folytatódik, ennek köszönhetően továbbra is integrált Microsoft-alapú megoldásokat szállíthatunk a középvállalkozásoknak és a nagyvállalatoknak. A megoldásoknak köszönhetően csökkenthető a rendszerek fenntartási költsége, fellendülnek a vállalati folyamatok és a beruházások gyorsabban megtérülnek.  

 • "Epicor has consistently pushed the envelope on leading edge Microsoft technology adoption; this has enabled Microsoft to showcase how emerging technologies are applied to solve real life business problems."

  Kevin Johnson
  President of Platforms & Services Division at Microsoft

  Watch the video

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »