• Epicors® globala programtjänster för företag.

  Epicor strävar efter en ömsesidig, framgångsrik och långsiktig affärsrelation med våra kunder. Med en enhetlig global infrastruktur som är aktiv dygnet runt förlitar sig över 20 000 kunder i mer än 150 länder på vår prisbelönta tjänste- och supportorganisation. Epicor har väletablerade supportcenter i alla huvudregioner där vi bedriver verksamhet. Tillsammans med våra programutvecklingscenter i USA, Kanada, Mexiko, Ryssland, Malaysia och Australien har vi som målsättning att alltid tillhandahålla produkter och programtjänster för företag av högsta kvalitet överallt i världen. Studera Epicors funktioner för Konsulttjänster, Outsourcing och Support för mer information om hur vi kan hjälpa din organisation.

  Globala ERP-tjänster och -support, lokal expertis

  Med personal som besitter expertkunskaper om våra program, tekniker och branscher kan vi tillhandahålla bästa tänkbara tekniska support och programsupport via avancerade supportverktyg och supporttekniker. Vi har en global närvaro med supportcenter i alla större operationsområden, Amerika, Europa och Asien/Stilla havet, för att kunna erbjuda omfattande 24x7-support. Epicorteamet har 100 % direktanställda och yrkescertifierade Epicor-medarbetare med minst 6 års erfarenhet.

  Epicor levererar en äkta serviceorienterad arkitektur (SOA)-plattform som uppfyller behoven för ett antal globala företag. Våra lösningar för outsourcing av affärsprocesser låter företag koncentrera sig på viktiga delar av sin verksamhet medan vår programvara hjälper dem att hantera interna affärsprocesser.

  Relaterade dokument

  Klicka här för att öppna Epicors virtuella ERP-tur
 • Epicors lösningar är utformade med de unika driftsbehoven för varje bransch och kan levereras i molnet, hostade eller lokalt. Kunderna kan bättre hantera komplexiteten och fokusera på kärnverksamhet som skapar tillväxt.

  Prata Med En Expert »