Epicor utser ny Regional Vice President i Europa för att konsolidera regionen och stötta tillväxten


Stockholm, Sweden, July 13, 2016

Epicor Software Corporation, global leverantör av branschspecifika affärssystem som stöttar företags tillväxt, meddelade idag att Matthias Mueller-Wolf har blivit utsedd till Regional Vice President Sales för Epicor i Europa. Utnämningen är ett resultat av sammanslagningen av regionerna  EMEA North och EMEA Central till en region i Europa (som består av det europeiska fastlandet samt Norden och CIS).

Mueller-Wolf rapporterar direkt till Sabby Gill, Executive Vice President. Han började på Epicor 1 juli och är baserad i Frankfurt am Main, Tyskland.

"Som ett naturligt led i vår strävan att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen ville vi slå ihop två viktiga regioner, under en chef, för att skapa en region i samma storlek av verksamhet som andra regioner. Vi är glada att kunna välkomna Matthias till Epicor. Han har lång erfarenhet från olika ledarroller inom IT industrin, talar många språk och har även erfarenhet att arbeta inom olika kulturer. Jag är övertygad att han kommer att kunna stötta och accelerera vår tillväxtplan i den nya regionen," säger Gill.

Mueller-Wolf kommer närmast från T-Systems (Deutsche Telekom) och bland hans tidigare roller ingår många seniora befattningar inom JD Edwards, PeopleSoft, Oracle, SAP och Plaut.

"Jag ser mycket fram emot att bygga en stark organisation inom Epicor som just nu befinner sig i en tillväxt fas. Jag är övertygad om att man kan skapa framgång och tillväxt genom att sätta kunden först samtidigt som man jobbar som ett team. Jag har redan träffat många utav våra anställda och är imponerad av drivet och viljan att lyckas hos dem. Med ett sådant starkt team är jag övertygad att vi är väl förberedda för den tillväxtplan som finns," säger Mueller-Wolf.

Om Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation driver företags tillväxt. Vi erbjuder flexibel, industrispecifik mjukvara som är framtaget utifrån behoven hos våra kunder inom tillverkning, distribution, detaljhandeln och service industrin. Mer än 40 års erfarenhet av våra kunders unika affärsprocesser och operativa krav ligger till grund för alla lösningar – i molnet, molnhosting eller on-premises. Epicor har en djup förståelse för din bransch och tillhandahåller lösningar som hanterar komplexiteter, ökar effektiviteten och frigör resurser så att du kan fokusera på tillväxt. För mer information, kontakta Epicor eller besök www.epicor.se.

# # #

Epicor är ett registrerat varumärke som tillhör Epicor Software Corporation. Övriga varumärken som nämns i detta dokument tillhör respektive ägare. Produkter och tjänster som erbjuds i detta dokument har skapats av Epicor Software Corporation.