• Förmedlingspartners

 • Förmedlingspartners arbetar direkt med Epicors® försäljningsavdelning eller med en av Epicor auktoriserad återförsäljare. Utan att göra åtagandet det innebär att bli auktoriserad återförsäljare kan förmedlingspartners dra nytta av att arbeta med Epicor genom att erbjuda sina kunder en flexibel, omfattande och bevisat fungerande svit med produkter.

  Programmet för förmedlingspartners erbjuder ett arvode för förmedlandet av kunder till Epicor. Förmedlingspartners hjälper till med introduktioner och att skapa kundrelationer medan Epicor står för expertisen i form av produkter och teknologi. Epicor kompenserar förmedlingspartnern för varje förmedling som leder till försäljning mellan Epicor och kund. Det är ett samarbete som gynnar alla, förmedlingspartnern, kunden och Epicor.

  Möjliga samarbeten

  Epicor är redo

  För mer information om Epicor, våra lösningar och vårt framgångsrika program för förmedlingspartners, kontakta oss via e-post eller fyll i en ansökan redan idag.

 • Epicors lösningar skapar unika möjligheter för företag och verksamheter inom var och en av branscherna som vi betjänar. Epicors programvara erbjuder verktygen och funktionerna som du behöver för att hjälpa ditt företag att växa.

  Kontakta säljavdelningen »