• Technology Solution Partner: Microsoft

 • Epicor® är stolta över Microsofts utnämning till 2009 års affärspartner i klassen Global Independent Software Vendor. Utmärkelsen ges till den mest värdefulla oberoende mjukvarutillverkaren som har levererat Microsoft-baserade mjukvarulösningar till gemensamma kunder på en global marknad. Epicors tidiga implementering av de senaste Microsoft-teknologierna är en viktig del i utvecklingen av nästa generations serviceorienterade lösningar.

  Epicor är dessutom stolta över att vara en av finalisterna i 2009 års utnämning av Microsoft Global ISV Partner. Utmärkelsen ges till en oberoende mjukvarupartner som utvecklat högklassiga Microsoft-baserade lösningar som tillfredställer företagens behov i vissa branscher. Epicor uppmärksammas på grund av de framsteg vi gjort inom detaljhandelsbranschen.

  Epicor ingår i ett långvarigt samarbete med Microsoft. Epicor har byggt affärslösningar med verktyg från Microsoft i över 20 år och har kontinuerligt använt sig av den senaste teknologin. Epicor är fast beslutade att erbjuda branschledande lösningar till sina kunder och förmågan att kunna genomföra detta förstärks kraftigt med hjälp av samarbetet med Microsoft.

  Epicors hängivenhet till att ständigt utvärdera, förstå och använda ny teknologi för att kunna ge betydande fördelar åt våra kunder har inte bara positionerat Epicor som en innovativ skapare av ny teknologi utan har också skapat en efterfrågan från Microsofts sida efter hjälp med att utforma sina lösningar. Epicor medverkar kontinuerligt i Microsoft Technology Adoption Programs (TAPs) vilket är få aktörer förunnat. Genom dessa program har Epicor tidigt tillgång till ny teknologi och alla nödvändiga verktyg som behövs för att kunna garantera stabil produktutveckling, inklusive betaversioner för utvecklings- och testsyfte och avancerad teknisk information.

  Microsoft har uppmärksammat Epicors ledande position och nyskapande som mjukvaruutvecklare och utnämnt Epicor till ”Årets ERP-lösning” år 2001 och ”.NET Application of the Year” för västra Europa år 2003. Epicor noterades även som finalist för ”Global ISV of the Year” år 2004 och 2007.

  Med det långvariga samarbetet som grund kommer Epicor och Microsoft att tillsammans fortsätta leverera integrerade Microsoft-baserade lösningar för att hjälpa företag att sänka sin totala ägandekostnad, uppnå högre snabbhet i organisationen och få högre avkastning på sina investeringar.

  Office Business Application Extends Reach and Value of Enterprise Solutions

  "Our goal is to make it as easy as possible for our customers to use the information captured within Epicor applications more effectively by enabling users to seamlessly interact with relevant and timely information whenever and wherever they need it.”
  James Norwood, Vice President, Product Marketing, Epicor


 • "Epicor has consistently pushed the envelope on leading edge Microsoft technology adoption; this has enabled Microsoft to showcase how emerging technologies are applied to solve real life business problems."

  Kevin Johnson
  President of Platforms & Services Division at Microsoft

  Watch the video

 • Epicors lösningar skapar unika möjligheter för företag och verksamheter inom var och en av branscherna som vi betjänar. Epicors programvara erbjuder verktygen och funktionerna som du behöver för att hjälpa ditt företag att växa.

  Kontakta säljavdelningen »