• Våra Partners

  Ett samarbete med Epicor® innebär ett för båda parter lönsamt avtal att aktivt arbeta för att implementera Epicors lösningar på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Epicors filosofi är att alltid placera kunden i centrum av det vi gör.

  Återförsäljare

  Epicor erbjuder en stabil grund för våra återförsäljare som är engagerade i att erbjuda kunderna bästa möjliga service. Epicors program Partners for Growth är en omfattande lösning för marknadsföring, support och försäljning som ger våra kanalpartners en avsevärd möjlighet att expandera verksamheten med prisbelönta produkter, utbildning och support på en dynamisk marknad med hög konkurrens. Läs mer om Epicor’s Channel Partner Program.


  Allianspartner

  Epicor utvecklar strategiska allianser med noggrant utvalda företag som är fast beslutade att behålla sin ledande position i just sitt segment av marknaden och som ger Epicor möjlighet att erbjuda marknaden en bredare, mer omfattande och branschledande lösning. Bland Epicors allianspartners finns företag som erbjuder tekniska lösningar, strategisk service och mjukvara i världsklass. Första steget i processen är att fylla i formuläret och skicka till alliances@epicor.com.

 • Epicors lösningar är utformade med de unika driftsbehoven för varje bransch och kan levereras i molnet, hostade eller lokalt. Kunderna kan bättre hantera komplexiteten och fokusera på kärnverksamhet som skapar tillväxt.

  Prata Med En Expert »