• Allianspartners

  Epicor® utvecklar strategiska allianser med noggrant utvalda företag som delar visionen om att tillhandahålla end-to-end-lösningar som ger användaren möjlighet att skapa ett övertag gentemot konkurrenterna. Epicors allianspartners tillhandahåller branschledande lösningar och förstår värdet i att tillsammans förena styrkor och erfarenheter från de olika organisationerna och därmed kunna erbjuda marknaden bättre tjänster genom ett strategiskt partnerskap. Läs mer om Epicors produkter och tjänster här på hemsidan. För att visa intresse angående partnerskap, fyll gärna i det här formuläret.

  Epicor ingår i strategiska partnerskap med en mängd olika organisationer för att kunna erbjuda sina kunder en bredare uppsättning lösningar.

  Software Solution Partners

  Epicor har ingått i partnerskap med oberoende mjukvarutillverkare (ISV) vars branschledande lösningar kompletterar och integreras med Epicors mjukvara för att kunna erbjuda världsledande lösningar som hanterar kritiska delar i affärsverksamheten för företag i vitt skilda branscher.

  Strategic Service Partners

  Epicor är medvetna om det värde en IT-relaterad serviceorganisation kan erbjuda sina kunder genom att tillhandahålla en mer omfattande lösning. Epicor har ingått i partnerskap med en mängd företag, bland annat nationella och internationella konsultföretag som erbjuder enastående IT-relaterade tjänster inom bland annat implementering, systemkontroll och övervakning, databasadministration och serverapplikationer. Programmet Strategic Service Partner skapar mervärde för Epicors kunder genom utökade tjänster och hjälp att bättre hantera IT-tillgångar.

  Technology Solution Partners

  Epicor har lång erfarenhet av nyskapande i utvecklingen av mjukvaruapplikationer. Epicors strategiska samarbeten med en utvald skara branschledande leverantörer av plattformar och hårdvara har bidragit till detta nyskapande. Genom dessa allianser kan Epicor kontinuerligt erbjuda sina kunder nyskapande teknologi som ökar produktiviteten, snabbare avkastning på investeringar samtidigt som den totala ägande kostnaden för IT-delarna i verksamheten minimeras.

  Bland Epicors Technology Solution Partners finns bland annat

  Vid frågor angående samarbete med Epicor, ta gärna kontakt med oss via e-post på alliances@epicor.com.

 • Epicors lösningar skapar unika möjligheter för företag och verksamheter inom var och en av branscherna som vi betjänar. Epicors programvara erbjuder verktygen och funktionerna som du behöver för att hjälpa ditt företag att växa.

  Kontakta säljavdelningen »