• Epicor Software Corporation, global leverantör av branschspecifika affärssystem som stöttar företags tillväxt, den senaste versionen av Epicor ERP – ett globalt affärssystem som idag används av tusentals kunder i 150 länder.

  Den senaste versionen bygger vidare på styrkan i systemets ”cloud first”-arkitektur och har nya kraftfulla funktioner som säkerställer god drift, förbättrad synlighet och intäktsutveckling. Ny funktionalitet som stödjer tillväxten på topplinjen och samtidigt kontrollera kostnaderna på bottenlinjen är avgörande för fortsatt tillväxt på en alltmer konkurrensutsatt och snabbrörlig globala marknad.

  Epicor ERP finns nu tillgängligt globalt för uppgraderingar på 36-språk och nya moln-implementeringar. Företag som använder den senaste versionen av Epicor ERP kommer att kunna dra nytta av följande funktioner:

  • Nytt dedikerat tenancy moln-alternativ: Utöver multi-tenancy- och single-tenancy-installation, erbjuder det nya dedikerade moln-alternativet större flexibilitet och kontroll.
  • Internationella funktioner för ekonomi och efterlevnad: Utökade internationella ekonomiska applikationer och ett nytt digitalt verktyg för efterlevnad, som underlättar komplexa rapporterings-, skatte- och betalningsprocesser för företag som verkar i flera geografiska områden.
  • Ny lösning för dataanalys: Epicor Data Analytics (EDA) erbjuder ett flexibelt och lättanvänt analysverktyg som är tätt integrerat med Epicor ERP. Via konfigurerbara instrumentpaneler driver EDA datasynlighet vilket bidrar till bättre beslutsfattande.
  • Nya verktyg för ökad produktivitet i front och back-end-processes: Ett nytt 2D-designvisualiseringsverktyg förbättrar (Configure to Order) CTO-designfunktionen i Epicor ERP. Nya funktioner har också lagts till i Epicor Manifest – det automatiserade fraktprogrammet.
  • Nya resurser effektiviserar uppgraderingar och stödjer utbildning: Nya verktyg, som Epicor Site Analyzer och ett nytt snabbt datamigreringsalternativ, accelererar uppgraderingsprocessen för kunder som går från on-premise till moln-implementeringsmodeller. Epicor University erbjuder också utbildningar inom den nya ERP-funktionaliteten.
 • För mer information, kontakta Epicor

  * Obligatoriska fält

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
 • “Uppgraderingen till den senaste versionen av Epicor ERP bidrar inte endast till att säkerställa att vi använder den absolut bästa versionen av programvaran, utan gör det även möjligt för vår verksamhet att dra nytta av de senaste funktionerna som i sin tur gör det möjligt för vår verksamhet att växa – det ger våra användare frihet att fokusera på kärnverksamheten”

  Daniel Sirow, Vice vd, Independent Components Corporation

 •  

  Epicor Software Corporation främjar affärstillväxten. Vi tillhandahåller branschspecifik programvara anpassad för våra kunders behov i tillverknings-, distributions-, återförsäljnings- och servicebranschen. I alla våra lösningar finns mer än 40 års erfarenhet av våra kunders unika affärsprocesser och drivkraft, oavsett var lösningen tillhandahålls – i molnet, hostad, eller på anläggningarna. Epicors lösningar har djupgående insikt i din bransch och de främjar tillväxten samtidigt som de hanterar ökande komplexitet. Resultatet är kraftfulla lösningar som frigör resurser så att du kan skapa tillväxt i verksamheten.

  Fråga en expert »