• Uppgradering av programvara

 • Affärer är inte statiska – de är konstant dynamiska. Innovation, kundkrav och hård konkurrens leder till att organisationer såsom din egen utvecklas med marknaden och dörrar öppnas till nya möjligheter och tillväxt. Genom att hålla företagets programvara aktuell kan din verksamhet möta dessa utmaningar och utnyttja nya möjligheter.

  På Epicor använder vi vår visionära blandning av omfattande global funktionalitet och flexibel teknik, samtidigt som vi eliminerar komplexiteten så att mjukvaran blir enklare att använda, mer samarbetsinriktad och mer tillgänglig.

  Uppgraderingslösningar – smidiga, avvägda förbättringar

  Vi på Epicor strävar efter att kunderna enkelt ska kunna uppgradera till nästa generation av Epicors lösningar på ett välinformerat sätt och, inte minst, när det är vettigt för dem.

  När du börjar fundera på att uppgradera din hårdvara, mjukvara och/eller teknik finns Epicors experter där för att hjälpa dig. Kunderna kan välja bland komplett uppgraderingspaket, tillfälliga tjänstelösningar och teknisk konsultation eller projektplaneringshjälp på ett tidigt stadium för de som väljer att uppgradera själva. Våra expertkonsulter är redo att hjälpa dig framåt, från den förberedande koordinationen till support när projektet körs igång.

  Är du intresserad av att uppgradera till den senaste versionen?

  Mer information får du genom att kontakta din kontoansvariga via e-post infosweden@epicor.com.


 • Epicors lösningar skapar unika möjligheter för företag och verksamheter inom var och en av branscherna som vi betjänar. Epicors programvara erbjuder verktygen och funktionerna som du behöver för att hjälpa ditt företag att växa.

  Kontakta säljavdelningen »