• Kundportal

 • Epicors® kundportal EpicWeb erbjuder utmärkta verktyg för alla kunder och partners. På portalen finns även resurser med aktuell status för kundens systemunderhåll. På Epicor Support and Resource Center finns detaljerad dokumentation, tillgång till utbildning, online-chatt för de flesta produktlinjer, omedelbara uppdateringar för produkter och tjänster samt ett klart och koncist upplägg för att göra det lätt att hitta den sökta informationen.

  Support och forum

  Hitta snabbt den senaste informationen för Epicors produkter. Supportavdelningen inkluderar Epicors system för uppdateringar och patchar, en utökad kunskapsdatabas med sökfunktion, möjlighet att personifiera EpicWeb, live-chatt, förfrågan om ändringar samt online-forum för de flesta produkter.

  Resurser

  Dessutom är det möjligt att prenumerera och använda sig av EpicAlerts och EpicWeb för att hålla reda på aktuella kundevenemang, få tillgång till Webinar, se de senaste produkterna och besök Epicors uppgraderings- och migrationscenter. Utnyttja resursbiblioteket för att hålla företaget uppdaterat och hitta nya sätt att förbättra de olika processerna inom organisationen.

  Uppdaterat innehåll laddas upp på EpicWeb på daglig basis vilket ger tillgång till ständigt uppdaterade resurser för att garantera att företaget får ut så mycket som möjligt av sin investering i Epicors lösningar.

 • Epicors lösningar skapar unika möjligheter för företag och verksamheter inom var och en av branscherna som vi betjänar. Epicors programvara erbjuder verktygen och funktionerna som du behöver för att hjälpa ditt företag att växa.

  Kontakta säljavdelningen »