• company-banner.png
 • Vi är proffs på affärssystem för tillverkande företag!

  Välkommen att besöka Epicor på Industrimässorna i Malmö den 25:e-26:e Mars

  Monter: D25 (på Processområdet)

  Industrimässorna i Malmö Sverige/Danmark är Nordens största möteplats för industrin år 2015!

  Vi från Epicor finns på plats för att berätta för dig om vårt affärssystem. Epicor ERP hjälper tillverkande företag att planera, schemalägga, genomföra och övervaka hela sin produktionsprocess – från råmaterial till färdig produkt, till plockning, packning och leverans.

  Med komplett funktionalitet ger Epicor tillverkande företag flexibilitet, rörlighet och en god översikt över affärsverksamheten.

  Hur kan Epicor ERP ge 103 % ROI på mindre än femton månader* och varför har systemet en låg total ägandekostnad? Besök oss i monter D25 på Processområdet, så berättar vi mer.

  Klicka här för att läsa mer om mässan och för att skriva ut din kostnadsfria entrébiljett!

  Vill du redan på förhand boka ett möte med vår säljare Christian Wassenius under någon av mässdagarna? Maila honom på Christian.Wassenius@epicor.com.

  Epicor föreläser på scen: "Metrics that Matter!"

  Den 26:e mars mars kl. 11.00 på Automationsscenen, välkomnar vi dig till vår föreläsning "Metrics that Matter!". Här presenteras resultatet av en LNS Research-studie genomförd bland affärssystemanvändare. Resultaten visade bland annat att det viktigaste för användarna är att affärssystemet och dess data är lättillgängligt och att det ger den organisatoriska transparens som behövs för att få en god överblick av verksamheten.

  Vi ses på Industrimässorna i Malmö den 25:e – 26:e mars!

  *Studie genomförd av Forrester Consulting, juni 2014

  Ps. Missa inte Epicors frukostseminarium i Malmö fredagen den 27:e mars: ”Metrics that Matter!” Frukostseminariet är på svenska och hålls på Elite Hotel Residens kl. 7.45-9.00. Läs mer här. Välkommen!