• Epicor Software Corporation

  Grundat  

  1972

  Kontor  

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Telefon  

  +1.512.328.2300 or +1.800.999.1809

  Hemsida  

  Ägare  

  Privatägt

  Intäkter  

  0,9 miljarder USD

  Anställda  

  3 900

  Kontor  

  Utveckla verksamheten med Epicor

  Epicore Software Corporation tillhandahåller branschspecifik affärsprogramvara utformad efter tillverknings-, distributions-, återförsäljnings-, och serviceorganisationers behov. Över 40 års erfarenhet av våra kunders unika affärsprocesser och driftsmässiga krav har byggts in i alla lösningar – i molnet, hostade eller på våra anläggningar. Idag förlitar sig mer än 20 000 kunder i 150 länder runt om i världen på vår expertis och våra lösningar för att förbättra prestandan och lönsamheten. Epicor skapar tillväxt för företag globalt med lösningar som: 

  • Epicor Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Human Capital Management (HCM) 
  • Finansstyrning 
  • Manufacturing Execution System (MES) 
  • Supply Chain Management (SCM) 

  Epicors produkter arbetar globalt och ger viktiga fördelar till företag som är precis som ditt. Tack vare djup branschförståelse kan Epicor tillhandahålla lösningar som gynnar tillväxten, hanterar komplexitet och ökar effektiviteten. Resultatet är kraftfulla lösningar som frigör dina resurser så att du kan utveckla din verksamhet. För mer information: Interagera med Epicor eller kontakta oss

  Globala tjänster och support

  Epicor finns över hela världen, med över 4500 anställda på kontor i Syd- och Nordamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien och stillahavsområdet. Den globala service- och supportinfrastrukturen är i gång dygnet runt, och vår personal hjälper över 20 000 kunder i 150 länder på mer än 30 språk. Epicor har många supportcenter som tillsammans med utvecklingskontor i USA, Mexiko och Ryssland garanterar att våra kunder får bästa tänkbara produkter och tjänster.

  Med sin oöverträffade expertis på marknaden för medelstora företag har Epicor kunnat utveckla en välstrukturerad metodologi för implementering, Signature. Med erfarenhet från mer än 1 000 projekt med hundratals inblandade konsulter ger Signature Epicor möjlighet att ständigt kunna leverera effektiva, välhanterade implementeringar till kunder över hela världen.

  Distributionskanaler

  Epicors produkter säljs genom en hybridkanal för distribution, speciellt framtagen för att möta de specifika behoven hos medelstora företag. Kanalen omfattar över 400 samarbetspartner i hela världen. Epicors lösningar säljs över hela världen genom en kombination av direktförsäljning och återförsäljare.

  Leverantörer av lösningar

  Epicor har ett globalt nätverk med över 60 oberoende programvaruleverantörer som tillhandahåller kompletterande produkter för Epicors lösningar. Epicor Solution Providers erbjuder ett brett spektrum av sömlöst integrerade program och programtillägg som ger våra kunder tillgång till en omfattande och beprövad lösning.

   
 • Epicors lösningar skapar unika möjligheter för företag och verksamheter inom var och en av branscherna som vi betjänar. Epicors programvara erbjuder verktygen och funktionerna som du behöver för att hjälpa ditt företag att växa.

  Kontakta säljavdelningen »