• Supply Chain Management

 • Scopul primar al existentei unui lant de aprovizionare este satisfacerea nevoilor clientilor, si obtinerea profitului in afaceri. Activitatile din cadrul lantului de aprovizionare incep cu o comanda de la client si se termina cu un client satisfacut, care plateste pentru achizitia facuta. Aceste lucruri sunt cunoscute adesea sub denumirea de indeplinirea perfecta a comenzii, de la stabilirea preturilor si pana la incasare. Tot ceea ce se intampla intre acestea ar trebui sa aiba ca unic scop adaugarea de valoare la intrari si transformarea lor in ceva cat mai apropiat de ceea ce solicita clientul final.

  Dar nu toate lanturile de aprovizionare adauga valoare. Companiile care investesc in instrumente de SCM pentru a identifica astfel de activitati, pot sa reduca si sa elimine aceste activitati care nu adauga valoare, realizand ceea ce se numeste reducerea costurilor pentru maximizare aprofiturilor. Companiile de acest fel pot sa livreze produse si servicii catre piata mai repede, mai ieftine si de o calitate mai buna, castigand un avantaj convingator in fata concurentilor mai putin eficienti.

  Furnizam solutii prin care sa faceti fata provocarilor din mediul dvs de afaceri

  Epicor® ofera o gama larga de aplicatii SCM ca parte a solutiilor noastre complete ERP. Bazat pe o arhitectura service oriented (SOA) leader in domeniu, Epicor SCM este imbogatit cu o multime de abilitati pentru intreprinderi, inclusiv customer relationship management (CRM), supplier relationship management (SRM) si supply chain execution (SCE).

  Pentru distribuitorii care isi produc sau asambleaza articolele, Epicor SCM depaseste functionalitatile traditionale de asamblare, prin oferirea unei administrari complete a productiei. Solutiile Epicor sunt gandite sa faca fata simultan atat productiei la comanda, cat si productiei pe stoc si procesarii engineer-to-order, oferindu-va flexibilitatea de a va revizui si a actualiza planurile, pe masura modificarii cererilor.

  Indiferent daca aveti nevoie sa tineti evidenta catorva tranzactii utilizand coduri de bare sau etichete RFID sau aveti nevoie sa administrati global un ansamblu de depozite, Epicor SCM va poate ajuta sa va atingeti scopurile, inclizand sisteme automatizate de planificare a rutelor, care integreaza GPS, harti in format digital, calculul distantelor parcurse si indicatii de traseu, pentru a veni in ajutorul nevoilor de distributie ale clientilor, peste tot in lume.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »