• Managementul Serviciilor

 • Din cauza presiunii continue de a reduce costurile marginale in sectorul distributiei si productiei, multe companii se concentreaza pe imbunatatirea serviciilor catre clienti, ca un mod de a pastra clientii si de a-si creste veniturile.

  Sa profitati din plin de ciclul de viata al produsului si al clientului, este acum mai important ca oricand, desi multor afaceri le lipsesc oportunitatile de a realiza venituri– nefiind capabili sa tina pasul cu cererea pentru servicii sau sa ii identifice pe cei mai valorosi clienti si nevoile pe care acestia le au. Solutiile service management va ajuta sa va coordonati toate procesele referitoare la servicii pentru a va asigura cea mai buna utilizare a resurselor si a materialelor, la momentul potrivit, pentru cel mai scazut cost posibil si cu cel mai mare profit - toate acestea ducand la o mai mare satisfactie a clientilor.

  Indiferent daca activati in domeniul serviciilor sau aveti un centru de servicii in-house, imbunatatirea managementului serviciilor va va ajuta sa va controlati obligatiile contractuale si angajamentele si sa oferiti garantii remarcabile, aducand astfel beneficii organizatiei in mai multe moduri.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Aplicatia Epicor® pentru managementul serviciilor sprijina cerintele organizatiilor care lucreaza cu costuri minime, oferind o administrare completa a extinderii. Astfel veti reusi sa administrati angajamentele cu clientii cu o deplina transparenta in ceea ce priveste riscurile si potentialele probleme legate de adaptare.
  • Planificarea operatiunilor preventive de mentenanta, corelata cu numarul serial si cu amdinistrarea contractelor, permit o planificare eficienta a vizitelor si a resurselor, ducand la o mai mare satisfactie a clientilor si ma costuri reduse.
  • Optiunile complete de mobilitate ofera inginerilor din teren posibilitatea de a pastra contactul cu centrul de servicii, pentru a realiza o alocare eficienta a muncii, o actualizare imediata si o incasare rapida.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »