• Epicor Service Connect

  Integreaza oameni, procese, aplicatii

 • In lumea afacerilor de azi, nevoia de integrare si de automatizare este prezenta peste tot, de la personalul de vanzare din teren, la personalul din depozite, la inginerii din spatiul de vanzare si chiar si la clientii si furnizorii din cadrul lantului dvs valoric. Necesitatea conectarii lor in cadrul unei retele impecabile de comert si intelegere nu a fost nicicand mai evidenta. Epicor Service Connect va poate ajuta cu o platforma de integrare, care are tot ceea ce este necesar unei afaceri pentru a excela in cadrul acestui mediu integrat si automatizat.

  Integreaza si extinde

  Epicor Service Connect reprezinta un punct central de integrare pentru o planificare sigura a fluxurilor de lucru din cadrul aplicatiilor Epicor si intre aplicatiile Epicor si cele non-Epicor. Utilizatorii pot sa automatizeze sarcinile si sa simplifice procesele pentru a promova eficienta in cadrul lanturilor de aprovizionare si de vanzare. Extindeti transparenta aplicatiilor din cadrul companiei la nivelul intregii companii si al partenerilor, furnizorilor si clientilor dvs. Epicor Service Connect integreaza EDI supply chain partners utilizand XML, ceea ce reprezinta o alternativa mai ieftina fata de mentinerea unei infrastructuri complete EDI.

  Automatizeaza procesele

  Epicor Service Connect permite utilizatorilor sa automatizeze sau sa reduca numarul de etape din cadrul unui proces cu mai multi pasi, pentru a promova principiile de reducere a costurilor si initiativele continue de performanta. Angajatii se pot concentra cu prioritate asupra activitatilor care adauga valoare si asupra managementului, in loc sa se concentreze asupra sarcinilor repetitive de introducere a datelor. Epicor Service Connect va permite de asemenea sa adaugati la fluxul de activitati din cadrul afacerilor dvs activitati realizate de oameni in cadrul fluxului, cum sunt trimiterea de email si alte sarcini. Automatizarea sarcinilor repetitive si adaugarea de activitati realizate de oameni reduc timpii de introducere a datelor si erorile si ofera disponibilitatea rapida a informatiilor valoroase, pentru a va mentine informat si a va pastra afacerea competitiva. Epicor Service Connect ofera procesarea securizata a fluxului de activitati cu log-uri atat pentru integritatea tranzactionala cat si pentru conformitate. Procesele pot fi examinate si urmarite atunci cand se afla in desfasurare sau dupa ce au fost finalizate.

  Protejati-va investitiile cu Open Standards

  Arhitectura service-oriented (SOA) a solutiilor Epicor permite planificarea fluxurilor de activitate in cadrul Epicor Service Connect pentru a simplifica procesarea din mediul aplicatiilor fara a fi necesara intelegerea complexitatii integrarii aplicatiilor si proceselor. Epicor Service Connect utilizeaza documente XML pentru a furniza conectivitatea serviciilor web cu solutiile Epicor si cu alte aplicatii care suporta standarde XML. Epicor Service Connect face procesul de integrare usor, eliminand nevoia unor interfete complexe de programare si a unor linii de cod suplimentare, prin utilizarea de designeri vizuali pentru a conecta si a localiza integrarea, pentru manipularea erorilor, planificarea, trimiterea de e-mail-uri si alte sarcini necesare pentru conectarea aplicatiilor. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »