• Managementul Vanzarilor

 • Scopul principal al unei afaceri este cresterea profitabilitatii. Indiferent daca atrageti noi clienti sau ii pastrati pe cei existenti, un management solid al vanzarilor este esential. Automatizarea fortelor de vanzare (Sales force automation - SFA) poate sa va intareasca abilitatile de a va creste veniturile oferindu-va posibilitatea sa transformati mai multi clienti potentiali in clienti reali si sa tintiti oportunitatile cele mai valoroase. Strategiile complexe SFA ajuta la o comunicare proactiva si se asigura ca toata lumea care interactioneaza cu clientii are la indemana informatii complete si exacte.

  Solutiile Epicor® pentru managementul vanzarilor pot imbunatati atat eficienta cat si eficacitatea echipelor dvs de vanzari. Va vor ajuta echipele de vanzari sa isi administreze oportunitatile si sa automatizeze sarcinile administrative – oferindu-le posibilitatea de a se concentra pe crearea unor relatii durabile si profitabile.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Cotatiile si comenzile de vanzare permit coordonarea esentiala a activitatilor dintre oamenii de vanzari, depozite si fabrici, transport si echipele de contabili. Faciliteaza administrarea eficienta a conturilor, a transporturilor, a facturarii si a comisioanelor. Epicor pentru managementul vanzarilor ofera instrumentele necesare pentru a realiza estimari exacte, pentru a simplifica ciclul de la oferta la incasare, pentru a face evaluari de incredere si a imbunatati serviciile pentru clienti.

  Prin simplificarea procesului de vanzare – centralizand accesul la informatiile despre produs, pret, canale si clienti – comenzile pot fi generate urmand un numar redus de pasi. Acest aspect va avea ca urmare cresterea productivitatii vanzarilor, datorita acuratetii inregistrari cererilor de oferta (request for quotation - RFQ) si a etapelor de procesare a comenzilor.

  Managementul eficient al cererilor

  Managementul cererilor (Demand management) raspunde conditiilor de afaceri de azi si incorporeaza cerintele schimbului electronic de date (Electronic Data Interchange - EDI) pentru a va ajuta compania sa reduca timpii totali pentru planificare si procurare, permitandu-va sa raspundeti sectiilor de productie mai repede. Managementul cererilor stabileste contracte care pot fi asociate cu comenzile de vanzare si conduce la potrivirea cu nevoile unice ale clientului in ceea ce priveste modalitatea de livrare.

  Epicor pentru managementul vanzarilor trece de partea de cereri a EDI, pentru a se concentra de asemenea pe partea de onorare a comenzilor, cu ajutorul tranzactiilor securizate Advanced Ship Notice (ASN) pe care clientii le reconciliaza cu fiecare transport. Prin intermediul documentelor de intrare EDI, valoarea cumulativa totala (CUM) si cantitatea efectiv primita sunt trimise inapoi electronic, pentru a fi reconciliate.

  Solutiile Epicor pentru managementul vanzarilor furnizeaza solutii complete de SFA pentru a va ajuta sa va perfectionati procesul de onorare si livrare a comenzilor, pentru a obtine maxim de satisfactie din partea clientilor.