• Professional Services Automation

 • In calitate de profesionist in domeniul serviciilor intelegeti importanta timpului si modul in care acesta se reflecta in bilantul de activitate. Timpul pierdut pentru potrivirea oamenilor cu proiectele ar putea fi folosit pentru a va creste baza de clienti. Timpul pierdut pentru contabilizarea orelor si a cheltuielilor ar putea fi utilizat pentru maximizarea orelor care pot fi facturate. Organizatiile de servicii profesionale ca a dvs simt acest efort si cauta sisteme mai inovatoare, care sa le reduca numarul de ore care nu pot fi facturate, sa le simplifice procesele si sa creasca eficienta de ansamblu. La Epicor® avem experienta in ajutarea multor companii ca a dvs sa faca fata provocarilor din mediul dinamic si competitiv de astazi.

  Solutia Epicor Professional Service Automation (PSA) ofera mai multe functionalitati decat solutiile PSA traditionale. Se extinde in cadrul intregii organizatii si, ca rezultat, ofera numeroase beneficii oricarei organizatii din domeniul serviciilor.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Planificarea proactiva a proiectelor si luarea de decizii dispunand de mai multe informatii, mai ales atunci cand este vorba de potrivirea abilitatilor si a disponibilitatii oamenilor cu cerintele unui proiect.
  • Inregistrarea fara probleme a timpului si a cheltuielilor, cu transmitere si aprobare prin internet, precum si functionalitati flexibile de generare a facturilor si de facturare detaliata a proiectelor.
  • Reducerea la minim a numarului de ore care nu pot fi facturate, maximizarea veniturilor, mai buna planificare a proiectelor si obtinerea de angajamente mai profitabile, crescand in acelsi timp satisfactia clientilor si a personalului.
  • Urmarirea si accesarea managementului complet al relatiilor cu clientii, de la administrarea oportunitatilor, pana la prestarea serviciilor, facturare si suport.
  • Modulul financiar solid furnizeaza funcionalitati complexe de care au nevoie companiile de servicii, inclusiv evidenta financiara a proiectelor.
  • Luarea unor decizii mai bune, prin intermediul solutiilor integrate de business intelligence. Rapoartele acopera toate aspectele, de la gradul de utilizare a personalului, profitabilitatea si veniturile pe companie, proiectele si angajatii planificati vs realizati pe un proiect si rapoarte de absente.
  • Inregistrarea timpului si s cheltuielilor, aprobarea si accesarea informatiilor importante despre proiecte, proiecte aflate in lucru, evidenta facturilor de incasat si compararea planificarilor cu rezultatele, de oriunde si oricand. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »