• Contabilitatea Proiectelor

 • Organizatiile care lucreaza pe baza de proiecte se confrunta cu o serie de cerinte suplimentare legate de raportarea financiara si contabila, nu doar din interior, dar si cauza mediului legislativ tot mai apasator. Pe plan intern, evidenta financiara a proiectelor va depasi frecvent granizele organizationale si geografice, prin matrix management creandu-se o cerere suplimentara pentru raportari pe proiecte. Complexitatea suplimentara este adusa de proiecte care pot dura de la cateva zile pana la saptamani sau ani, pe parcursul carora timpii alocati pot fi revizuiti de mai multe ori. In fruntea acestor considerente interne, adaptarea la legislatie si nevoia de recunoastere transparenta a veniturilor adauga un effort si mai mare in evidemta financiara a proiectelor.

  Provocarea este sa satisfaceti aceste cerinte in cadrul unui singur sistem, cu o incarcare administrativa minima si o flexibilitate maxima. Epicor® Project Accounting le permite organizatiilor care lucreaza pe baza de proiecte sa recastige controlul si sa inlature procesele administrative redundante si costurile aferente, creand o mai mare eficienta, care se reflecta direct in bilantul de activitate.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Suport pentru planificarea detaliata a proiectelor si evidenta financiara flexibila, prin intermediul unui singur punct de intrari de date, abilitati puternice de expediere a codurilor si dezvoltare a datelor in cadrul ciclului de viata al proiectului, de la cotatie pana la bani
  • Obtineti transparenta deplina a costurilor totale implicate de proiect, indiferent de forma sub care sunt consumate – timp, cheltuieli si materiale incluzand aici costuri deja facute dar si costuri care urmeaza, jurnale si plati.
  • Demonstreaza evidenta consecventa si transparenta a veniturilor prin reguli de evaluare, workbench si raportare.
  • Intr-un mediu international, profita de suportul puternic multi-companie, multi-valuta, in cadrul fiecarui aspect al solutiei
  • Creare unei flexibilitati complete in cadrul structurii de diviziune a muncii (WBS), cu multiple metode de facturare, valute si abilitati pe client, cu depasiri in cadrul unor faze si sarcini selectate, daca este necesar.
  • Urmarirea comparatiilor si bugete de raportare, previziuni si estimari, pentru a realiza (ETC) prin mai multe revizuiri. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »