• Piramida productivitatii

 • Piramida productivitatii Epicor® (Epicor Productivity Pyramid) este compusa din trei solutii complementare create pentru a utiliza arhirectura service-oriented (SOA) Epicor si pentru a aduce mai aproape oamenii, procesele si aplicatiile – crescand eficienta si cooperarea.

  Epicor Portal ofera acces securizat si vizualizarea facila a informatiilor, pentru a permite utilizatorilor sa creeze intuitiv view-uri ale datelor fara sa aiba cunostinte legate de dedesubturile bazei de date sau de limbaje de interogare a bazelor de date. View-urile de pe Epicor Portal pot fi publicate in cadrul Microsoft® SharePoint® pentru a fi utilizate de orice utilizator competent, imputernicind pe cei care lucreaza cu informatiile sau pe asociati sa creeze si sa distribuie informatii si evenimente de afaceri. Pe langa oferirea de acces securizat, usurinta in utilizare, imbunatatirea colaborarii si cresterea productivitatii, view-urile de pe Epicor Portal ofera baza pentru Epicor Information Worker.

  Epicor Information Worker permite utilizatorilor sa acceseze informatii din cadrul oricator aplicatii, fara a fi necesar sa paraseasca aplicatia Microsoft® Office in care lucreaza. Datele ERP pot fi vizualizate direct din cadrul aplicatiei Microsoft Office, de unde pot fi prelucrate offline, urmand ca sincronizarea modificarilor sa fie efecuata cand utilizatorul va fi din nou online.

  Epicor Service Connect permite utilizatorilor sa automatizeze sarcinile si sa simplifice procesele, pentru a promova eficienta de-a lungul lantului de aprovizionare si de vanzare. Angajatii se pot concentra cu prioritate asupra activitatilor care adauga valoare si asupra managementului, in loc sa se concentreze asupra sarcinilor repetitive de introducere a datelor. Atat Epicor Information Worker cat si Epicor Portal utilizeaza functionalitatile integrate ale Epicor Service Connect pentru a permite utilizatorilor sa actualizeze sau sa adauge noi inregistrari ERP fara a fi necesar sa acceseze aplicatia ERP.

  Fiecare componenta din cadrul Productivity Pyramid – Epicor Portal, Epicor Information Worker si Epicor Service Connect – lucreaza impreuna in armonie pentru a creste valoarea investiilor pe care clientii Epicor le fac in aplicatiile software pentru intreprinderi.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »