• Managementul Productiei

  • Solutiile Epicor® pentru productie ofera abilitati de management al productiei usor de utilizat, gandite sa satisfaca nevoile legate de productia la comanda si de productia mixta ale companiilor care progreseaza. Epicor intelege ca multi producatori reprezinta afaceri complexe, care sfideaza categorisirea, deseori realizand produse complexe alaturi de cele realizate in mod curent. Ei au nevoie de o aplicatie sotware extrem de flexibila si de multilaterala pentru a pune de acord combinatiile de produse make to order (MTO), configure to order (CTO), engineer to order (ETO) si make to stock (MTS).

    Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

    Deci, indiferent daca sunteti in afacerile cu MTO, CTO, ETO sau doar cu MTS, solutiile noastre pentru productie sunt imbogatite cu o gama larga de abilitati de management al lantului aprovizionarii, executare a procesului de aprovizionare si de distributie, toate furnizate pe o singura platforma. Asa cum v-ati fi asteptat, solutiile Epicor pentru productie includ functionalitati avansate de management al calitatii, de management al ciclului de viata a produselor (product life cycle management - PLM) si de management al datelor (Master Data Management - MDM) pentru a raspunde tuturor nevoilor dvs legate de administrarea productiei.

    Construite pe o arhitectura cu adevarat service-oriented (SOA), solutiile Epicor pentru productie ofera posibilitatea unor initiative continue legate de performanta, conectivitate in timp real si business intelligence intuitiv, incepand din sectiile de productie si pana la partenerii dvs din lantul de aprovizionare, furnizand o mai mare agilitate in afaceri, in cautarea serviciilor perfecte oferite clientilor. O solutie scalabila, flexibila si configurabila – aveti incredere in Epicor pentru o abordare moderna a excelentei in productie.

  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »