• Point-of-Sale

  • Aplicatia pentru puncte de vanzare (POS) este in prezent cel mai important sistem dezvoltat de retaileri si este nucleul imbunataririi experientelor de cumparare ale clientilor, crescand productivitatea si vanzarile. In lumea reala de azi, care utilizeaza multe canale de distributie POS nu poate fi un sistem izolat. Trebuie de asemenea sa interactioneze cu alte magazine si cu alte canale de vanzare, si in acelasi timp sa faca schimb de date cu sistemele home office pentru a pune la dispozitia asociatilor informatiile potrivite.

    Solutiile Epicor® RetailStore ofera sisteme puternice POS si in-store, cu aplicatii care permit recuperarea rapida a investitiilor. POS este un sistem cu multe functionalitati, care poate fi configurat, fiind foarte flexibil, pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs unice de afaceri. Caracteristicile sale de cautare centralizata in timp real include CRM, locarea stocurilor si administrarea comenzilor, managementul retururilor si functionalitati de mobilitate. Solutiile Epicor RetailStore au de asemenea multiple optiuni de in-store back office necesare pentru a administra eficient si cu usurinta un magazin de desfacere cu amanuntul. Aceste module sunt de asemenea disponibile si pentru POS oferind managerului flexibilitatea de a lucra la un inventar, de a efectua operatiuni de mentenanta sau alte activitati, in timp ce monitorizeaza locatia in care au loc vanzarile.

  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »