• Planificare si Sistematizare

 • Este esential sa aveti la indemana informatii actuale pentru a lua decizii care sa va conduca afacerea catre succes. Dar uneori este dificil sa obtineti acele informatii atunci cand aveti nevoie de ele, daca este necesar sa asteptati ca altcineva sa le obtina in locul vostru. Portalul Epicor va poate ajuta, oferind mediul si instrumentele care sa va permita sa adunati si sa distribuiti informatii, fara sa depindeti de altcineva. Cu Epicor Portal, puteti obtine informatiile necesare, atunci cand aveti nevoie de ele, din cadrul sistemelor dvs, fara sa fie nevoie sa stati la rand.

  Sarcini IT reduse, acces securizat la informatii

  Portalul Epicor transfera functia de colectare si publicare a datelor de la IT catre organizatie, pentru o mai buna colaborare si distribuire de informatii. Prin utilizarea Microsoft® SharePoint® pentru o infrastructura de top a portalului, Epicor Portal este in masura sa va ofere un mediu sigur si cooperant care se extinde in cadrul intregii companii. SharePoint ofera desfasurare rapida, poate fi implementat cu ajutor redus sau chiar fara ajutor si la preturi competitive – toate acestea reprezentand aspecte foarte importante pentru companiile de dimensiuni mijlocii. Epicor Portal ofera o consola de management in cadrul careia sa pastreaza setarile legate de roluri si de securitate. Dvs stabiliti exact ce pot face utilizatorii portalului dvs prin crearea de setari speficice de securitate pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori.

  Usurinta in utilizare

  Epicor Portal ofera un instrument de vizualizare a datelor care este usor de utilizat si care permite utilizatorilor finali sa creeze intuitiv view-uri ale datelor fara sa aiba cunostinte legate de dedesubturile bazei de date sau de limbaje de interogare a bazelor de date. Odata ce aceste view-uri au fost create, pot fi publicate in cadrul Microsoft SharePoint pentru a putea fi utilizate de orice utilizator competent. Descoperirea si vizualizarea datelor in cadrul SharePoint le permite celor care lucreaza cu informatiile sa creeze si sa distribuie indicatori cheie de performanta si alte evenimente business, pe langa realizarea de interogari ad-hoc si online ale bazelor de date.

  Imbunatatim colaborarea si crestem productivitatea

  Epicor Portal va permite sa creati un continut specific in cadrul unui portal si sa faceti acel continut disponibil pentru a fi utilizat in cadrul organizatiei. Posibilitatea de a oferi acest nivel de acces la informatii va spori productivitatea si va imbunatati colaborarea dintre oameni, departamente si sucursale. In plus, Epicor Portal poate furniza acces securizat la informatii pentru cei din afara, cum sunt partenerii, furnizorii si clientii, pentru a adauga transparenta si a crea oportunitati de afaceri.

  O viziune unitara a organizatiei

  Epicor Portal permite interactiunea transparenta si sigura dintre aplicatiile Epicor in cadrul intregii organizatii. In plus, sursele de informatii care nu fac parte din aplicatiile Epicor pot fi incorporate in wizard-uri pentru securitatea si descoperirea datelor, pentru a va oferi o viziune integrata a afacerii dvs. Epicor Portal le permite utilizatorilor sa fie mai productivi, incurajeaza colaborarea si ofera mijloacele pentru a lua decizii imai bune in afaceri.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »