• Planificare si Sistematizare

 • Indiferent daca activitatea dvs este concentrara pe furnizarea de servicii, fabricarea de produse, distributie sau o combinatie intre toate acestea, aveti o nevoie fundamentala de a realiza alocarea precisa si flexibila a resurselor, de planificare si sistematizare.

  Epicor® intelege necesitatile complexe de planificare si sistematizare ale unei organizatii globale de afaceri, ca si pe cele ale unei companii cu una sau mai multe locatii, si ofera solutii pentru cresterea transparentei operationale si a controlului.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Forecasting si Master Production Scheduling - MPS) furnizeaza controul zilnic si planificarea pe termen lung pentru timpi totali redusi si un mai bun proces de luare a deciziilor.
  • Administreaza aprovizionarea si cererea in timp real prin intermediul functionalitatilor de Material Requirements Planning (MRP) care sincronizeaza cererile provenite din comenzile clientilor si previzioneaza ceea ce se va intampla in sectiile de productie, in depozite sau pe teren.
  • Robust Scheduling si Advanced Planning and Scheduling (APS) cu instrumente vizuale, focusate pe optimizarea resurselor, programare pe baza randamentelor, disponibilitatea materialelor si a resurselor externe si administrarea modificarilor
  • Project Management care utilizeaza estimari detaliate, planificare, programare, calculatia costurilor si elemente de logistica pentru analiza si controlul complete (inlcusiv cross analysis) pentru orice proiect
  • Multi-site management pentru a trata orice combinatii de mai multe sedii, sectii de productie si depozite ale companiilor.

  Solutiile Epicor pentru Planificare si Sistematizare ofera un set complet de instrumente pentru a maximiza utilizarea resurselor, cu scopul de a obtine un optim de performanta si de profitabililtate.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »