• Product Data Management

 • Product data management (PDM) actioneaza ca un depozit central de cunostinte pentru istoricul produselor si al proceselor, si promoveaza integrarea si schimbul de date intre utilizatorii din domeniul afacerilor care interactioneaza cu produsele – incluzand project managerii, inginerii, oamenii de vanzari, cei care se ocupa de achizitii si echipele de asigurare a calitatii.

  Epicor® ofera solutii software pentru producatorii care isi administreaza in mod traditional informatiile din cadrul documentelor tehnice, comenzile catre sectiile de productie, cereri pentru modificari, comenzi de vanzare si documentatii de calitate, prin intermediul unei singure solutii care poate fi distribuita in intreaga companie. Epicor PDM se ocupa de toate aspectele din ciclul de viata al unui produs, permitandu-le companiilor sa controleze cantitatea uriasa de documente in format electronic pe care acestea le produc, sprijinind colaborarile in cadrul lantului valoric.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Administrarea bonurilor de consum (Bill of material - BOM) pentru a veni in sprijinul structurilor single-level, pentru care se cunoaste necesarul de materiale si de componente pentru realizarea de produse finale.
  • Multi-level BOM management, incluzand componente single-level si cerinte de materiale cu instructiuni pentru pasii de urmat, interni si externi, pentru a oferi transparenta in ceea ce priveste asamblarea finala, planificarea, sistematizarea si calculatia costurilor.
  • Directive detaliate care sprijina planificarea, programarea si calculul costurilor pentru produse in mod mai eficient.
  • Comunicarea automata a schimbarilor din sectiile de productie, oferind transparenta in ceea ce priveste ultimele detalii despre directiile de productie, precum si standarde si cerinte legate de resurse.
  • Administrarea si controlul modificarilor din cadrul fluxului tehnologic, multiple revizuiri ale controalelor efectuate asupra produselor, managementul fluxurilor tehnologice, si analiza detaliata a costurilor pentru produse in timpul procesului tehnologic
  • Product Lifecycle Management (PLM) ofera un depozit central de cunostinte pentru istoricul produselor si al proceselor cu interfata pentru sisteme computer aided design (CAD)
  • Analiza flexibila si precisa a costurilor produselor, client-cu-client, parte-cu-parte si job-cu-job.
  • Configurarea din mers a produselor cu un grad ridicat de customizare si a celor dimensionale, printr-o intrebare directa si o evaluare a raspunsului, care sunt accesibile la introducerea cotatiilor, a comenzilor, a procesului de lucru sau a dispozitiilor de lucru.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »