• ERP pentru Multinationale

  • Daca sunteti de parere ca pentru sprijinirea organizatiei dvs mutinationale este nevoie de un partener cu adevarat global, care sa inteleaga atat nuantele operatiunilor locale ale afacerii dvs cat si nevoile de control si inteligenta ale corporatiei dvs, atunci sunteti binevenit in lumea Epicor®, furnizorul dvs de solutii globale. Prin intermediul unei abordari globale a partenerilor dvs de afaceri(indiferent unde se afla), Epicor este unicul care va furnizeaza un singur centru pentru evidenta contabila, asigurandu-va ca aveti controlul necesar pentru a maximiza profitul investitiei in solutia noastra. Putem sa va oferim evidenta contabila, deoarece Epicor ofera asistenta directa pentru toate solutiile pe care le ofera; nu exista nici o neclaritate legata de cine trebuie contactat pentru imbunatatirea operatiunilor dvs. Lucrati cu Epicor si Epicor lucreaza pentru dvs, e foarte simplu.

    Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

    Prin anii de experienta dobanditi lucrand cu clienti corporatii si cu focus-grupurile noastre specifice fiecarui sector al industriei, am invatat faptul ca fiecare organizatie este diferita. Echipele noastre de consultanta globala lucreaza cu solutiile noastre configurabile, pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs unice, mai degraba inlaturand complexitatea decat adaugand-o. De ce sa nu stati de vorba cu ei despre diferentele dintre modelele centralizate si cele descentralizate de dezvoltare (sau chiar si despre modelul mixt), sau despre beneficiile legate de costuri ale proceselor globale standardizate din lumea Sarbanes-Oxley? Daca va ganditi la o achizitie in America Latina sau Asia, de exemplu, dr sunteti ingrijorati daca sistemele lor financiare curente sunt suficient de puternice sa va furnizeze datele centrale de care averi nevoie in timp rezonabil, atunci dati-ne un telefon; o sa fiti surprinsi de cat de rapid putem armoniza operatiunile. Daca, din contra, va ganditi sa renuntati la o unitate care opereaza international, de ce sa un vorbiti cu cei de la Epicor despre dezvoltarea rapida a unei solutii eficiente din punct de vedere a costurilor, care sa sustina o afacere dezmembrata dar care este bine ingrijita.

    Epicor este cu adevarat un furnizor multinational de solutii pentru afacerea dvs mutinationala, avand afaceri in peste 140 de tari si furnizand solutii in peste 30 de limbi. Cu infrastructura noastra globala de suport formata din peste 400 de oameni, in 15 centre globale, afacerea dvs locala va putea sa solicite ajutorul unei echipe de suport dedicate ariei respective; si cu 22 de limbi vorbite, este o sansa destul de mare sa vi se vorbeasca chiar in limba dvs. Echipa noastra va poate explica felul in care solutiile va pot ajuta sa va administrati ‘Recargo de Equivalencia’ in Spania, tranzactiile rusesti ‘Red Storno’, sau sistemul chinezesc ‘Golden Tax’. Ei pot de asemenea sa va explice de ce taxele de redeventa din Israel functioneaza in alt mod decat cele din Egipt, sau modul in care solutiile noastre automatizeaza administrarea structurilor de taxare in cascada din Brazilia, India sau Canada. Noi stim de ce aveti nevoie. Aveti nevoie de ceea ce stim noi?

  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »