• ERP pentru organizatii de talie mijlocie

 • Majoritatea organizatiilor mijlocii din ziua de azi fac parte din lanturi de aprovizionare care le solicita sa administreze comenzile electronic si sa participe la sedinte comune on-line de planificare si comunicare, dar toate, prea des, sunt impiedicate de sisteme mostenite, care pur si simplu nu permit un nivel corespunzator de integrare a lantului de aprovizionare. Realizeaza din ce in ce mai mult faptul ca pentru a concura in mod eficient trebuie sa arate si sa se comporte ca o companie mult mai mare. De fapt, si ei au nevoie de functionalitati avansate de software pentru afaceri, asistenta completa si transparenta fara precedent in afaceri.

  Oricum, in timp ce organizatiile de marime mijlocie solicita o solutie foarte functionala, au constrangeri in ceea ce priveste resursele, au mai putine resurse decat companiile mai mari, un buget limitat si au nevoie de termene mai realiste si mai scurte de dezvoltare. De multe ori, aceasta se rezuma la o crestere rapida si un mediu dinamic.

  Epicor® face mai mult decat sa admita provocarile pe care trebuie sa le infrunte companiile de dimensiune mijlocie; noi va oferim solutiile ERP pentru firme mijlocii, specifice afacerilor de dimensiuni mijlocii. Solutiile noastre presupun costuri scazute de achizitie si recuperarea rapida a investitiei, precum si satisfacerea nevoii de a avea o mai mare agilitate in afaceri.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Adoptarea rapida de catre Epicor a tehnologiilor Microsoft.NET si a serviciilor Web demonstreaza angajamentul de a furniza solutii efective din punct de vedere a costurilor. Prin utilizarea de arhitecturi service-oriented (SOA) adaptabile, afacerile de dimensiuni mijlocii au abilitatea de a-si adapta mai rapid si mai eficient sistemele informationale si resursele tehnologice, oferindu-le oportunitatea de a raspunde mai rapid la cerintele in continua schimbare din mediul de afaceri.

  Construite pe o platforma tehnologica puternica, solutiile noastre ofera functionalitatea, flexibilitatea si scalabilitatea de care au nevoie organizatiile de dimensiuni mijlocii. Va furnizam solutii complete, astfel incat sa puteti lucra cu o singura aplicatie pentru a va acoperi toate nevoile legate de software. Toate solutiile noastre beneficiaza de asistenta si suport global din partea unor oganizatii care ofera, intr-o maniera flexibila, si serviciile de implementare solicitate de dvs.

  Inca de la inceput, Epicor a creat solutii specifice pentru companii mijlocii. De la arhitectura aplicatiilor, pana la designul interfetelor, si pana la optiunile pentru utilizare, furnizam solutii robuste din punct de vedere functional, dar in acelasi timp avand costurile totale de achizitie reduse. Recent, un sondaj independent, avand ca tema afacerile globale, a confirmat faptul ca Epicor a furnizat servicii de software si mentenanta cu cele mai reduse costuri pe utilizator.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »