• Epicor pentru afacerile mijlocii

 • Epicor intelege faptul ca afacerile mijlocii au succes doar daca ofera produse si servicii noi si inovatoare. Operatiunile dvs trebuie sa fie suficient de flexibile, incat sa raspunda schimbarilor tehnologice si cerintelor pietei. Pe masura ce domeniile pe care le serviti se maturizeaza, avantajul dvs competitiv evolueaza spre realizarea de economii la costuri, spre nivele mai inalte de satisfacere a clientilor si spre imbunatatirea practicilor de afaceri.

  Epicor crede ca firmele mjilocii se confrunta cu multe din provocarile specifice organizatiilor mari, numai ca se confrunta in acelasi timp si cu constrangeri unice legate de resurse. Trebuie sa reevaluati periodic pozitia dvs competitiva si pe cea a partenerilor din cadrul lantului de aprovizionare si sa va pozitionati astfel incat sa raspundeti rapid la conditiile schimbatoare din cadrul unei piete in continua extindere.

  • Va creste profiturile. Investitia dvs in software pentru afaceri trebuie sa poata fi recuperata rapid si constant, pentru a va ajuta sa reduceti ineficienta, sa va optimizati operatiunile si sa imbunatatiti profitabilitatea.
  • Asigura calitatea produselor. Nivelele de calitate trebuie sa satisfaca nevoile clientilor dvs si o atitudine orientata spre caliate inalta trebuie sa fie insuflata tuturor angajatilor. Software-ul dvs trebuie sa sustina filozofia dvs si sa va permita sa aplicati cele mai bune practici.
  • Amplifica colaborarea cu clientii si furnizorii. Pentru a fi complet integrat si eficient in cadrul lantului dvs de aprovizionare, trebuie sa intelegeti planurile de productie ale clientilor dvs si sa participati intr-o maniera corespunzatoare la designul produsului. In acelasi mod, furnizorii dvs au nevoie de acces securizat si strict controlat la informatii din activitatea dvs, pentru a-si onora obligatiile fata de dvs.
  • Administreaza si intareste relatiile cu clientii. Trebuie sa va cunoasteti foarte bine clientii, in cadrul tuturor nivelelor din organizatie si sa acoperiti nevoile specifice ale afacerii si ale consumatorilor, pe fiecare nivel.
  • Opereaza global. Aveti nevoie de solutii software care suporta angajati, clienti si furnizori internationali. Trebuie sa faceti fata provocarilor determinate de reglementarile din intreaga lume si sa aveti posibilitatea de a introduce simultan produse si servicii pe piete de pe Glob.
  • Va duce afacerea catre urmatorul nivel. Solutia software potrivita va poate ajuta astazi sa va transformati operatiunile si in viitor sa va aplicati strategiile de dezvoltare pe termen lung.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »