• Learning Solutions

  • In cadrul unei industrii in care competitia este feroce, marjele sunt inguste, iar fluctuatiile sunt frecvente, managerii care realizeaza traininguri in domeniul retailului au de infruntat provocari dure – trebuie sa petreaca mult timp in spatiul de vanzare, trebuie sa realizeze traininguri consecvente in locatii dispersate pe arii extinse, furnizand mesaje la timp inaintea sistemelor care evolueaza rapid– si toate acestea trebuie sa aiba loc sub presiunea unor bugete restranse si a unei infrastructuri eficiente din punct de vedere al costurilor.

    Trainerii din domeniul retailului au nevoie de solutii de invatare care pot fi cu usurinta administrate si care produc cresteri reale ale performantelor, determinand dezvoltarea afacerilor companiei. Solutiile noastre de invatare au fost create tinand cont de aceste aspecte. Grupul Epicor® Learning Technology este dedicat sprijinirii managerilor si asociatilor dvs pentru ca acestia sa poata opera la capacitate maxima. Echipa noastra combina cunostintele din domeniul retailului cu o experienta solida legata de toate modalitatile de training, de la manuale tiparite pana la cursuri conduse de in intructor si pana la cele mai noi metode de instruire, bazate pe tehnologie. Cursurile noastre customizate digitale multimedia si de e-learning ofera forta unei simulari a mediului real si a interactivitatii, pe langa un sistem integrat de urmarire a rezultatelor trainingului.

    Grupul Epicor Learning Technology va conlucra strans cu echipele dvs operationale din cadrul magazinelor precum si cu echipele de instruire pentru a determina metoda optima de instruire pentru organizatia dvs, selectand dintr-o varietate de formate, inclusiv eLearning, Video, Classroom Training, FlipCards si multe altele.

    Pentru informatii suplimentare, contactati-ne la adresa retailsolutions@epicor.com.

  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »