• Epicor pentru afacerile mari

 • Epicor intelege faptul ca trebuie sa va administrati afacerile mai degraba ca si cum ar fi o singura intreprindere integrata global, decat ca pe o colectie de afaceri independente. Aveti nevoie de solutii de afaceri care sa va creasca agilitatea si, in acelasi timp, sa va permita sa infiltrati procese de afaceri consistente, care sa faca fata provocarilor duble legate de marime si de complexitate.

  • Va creste agilitatea, va ampilfica brandul. Aveti nevoie sa accesati informatii captate in depozitele departamentelor, sa utilizati cunostintele colective si sa iesiti pe piata ca o singura companie. Avesti nevoie sa reduceti timpul de primire a feedback-ului intre design, productie si vanzare, astfel incat produsele sa poata fi introduse simultan pe mai multe piete din lume.
  • Dezvolta o infrastructura IT sustenabila si flexibila. Mai multe organizatii consacrate sunt provocate de infrastructuri extinse si incorporate si de sistemele existente care au fost mostenite. Aveti nevoie de solutii software care sa fie suficient de solide pentru a inlocui acele sisteme invechite si izolate. Alternativ, noile solutii trebuie sa fie suficient de flexibile incat sa creeze o punte intre nou si vechi, mentinandu-va operatiunile la un nivel optim si sustinandu-va strategiile IT pe termen lung.
  • In-house, externalizat sau off-shore. Aveti nevoie de abilitatea de a alege locatia in care doriti ca activitatile dvs sa aiba loc; indiferent daca doriti sa fie realizate in-house sau de catre un partener extern. Sistemele dvs back office trebuie sa va ajute in luarea acelei decizii care sa permita afacerii dvs sa beneficieze de operatiuni, indiferent de locatia in care acestea se desfasoara.
  • Va ofera optiuni de desfasurare. Autonomia diviziilor si locatiilor din cadrul afacerii dvs este o functie care tine seama de cultura, geografie, istorie, iar cateodata doar de simtul practic de afaceri. Aveti nevoie de solutii care sa poata fi oferite la cerere sau standard pentru a sustine nevoile variate si abordarile independente din cadrul intreprinderii dvs.
  • Lumea reprezinta piata dvs. Aveti nevoie de solutii software care suporta angajati, clienti si furnizori internationali. Trebuie sa faceti fata provocarilor determinate de reglementarile din intreaga lume si sa aveti posibilitatea de a introduce simultan produse si servicii pe piete de pe Glob.
  • Va duce afacerea catre urmatorul nivel. Solutia software potrivita va poate ajuta astazi sa va transformati operatiunile si in viitor sa va aplicati strategiile de dezvoltare pe termen lung.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »