• IT Service Management

 • Esecurile IT pot avea un impact semnificativ asupra longevitatii unei organizatii. Din ce in ce mai mult, departamentele IT se afla sub presiunea de a alinia IT-ul cu scopurile si nevoile strategice de business, de aimbunatati performantele si de a creste transparenta costurilor de IT. Pentru a indeplini aceste obiective, managerii IT au nevoie de solutii structurate si de sfaturi.

  IT Service Management (ITSM) va ajuta sa va asigurati ca obiectivele afacerii dvs sunt atinse si de valoarea furnizata atat de afacere cat si de departamentul de IT, printr-un set comun de practici si instrumente.

  ITSM are de asemenea un rol cheie in in ceea ce priveste adaptarea la legislatie. Cu cerintele legislative precum SOX, BASEL II, COBIT, ISO/BS, si HIPAA, organizatiile au nevoie sa obtina transparenta si responsabilitate in cadrul proceselor de afaceri si a evidentelor contabile. ITSM furnizeaza setul de instrumente necesar pentru a administra, a controla si a atenua riscurile proceselor IT, ajutand organizatiile sa se adapteze cerintelor legislative.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Solutiile Epicor® ITSM ofera un set puternic de functionalitati de service management care sustin aprocesele cheie IT subliniate in cadrul Information Technology Infrastructure Library (ITIL) version 2 si version 3 si care au fost certificate de Pink Elephant ca ITIL compatibile cu:

  • Managementul incidentelor
  • Managementul problemelor
  • Managementul schimbarilor
  • Managementul configurarilor
  • Managementul la nivel de service

  Cele mai bune practici de ITIL, la un loc cu solutiile Epicor ITSM ofera departamenntelor IT nu doar oportunitatea de a invata din experienta si cunostintele celor care s-au confruntat cu aceleasi provocari, dar si abilitatea de a administa eficient din punct de vedere al costurilor dezvoltarea strategica a resurselor si bunurilor IT. Rezultatul net – o mai mare productivitate, o administrare fara cusur a modificarilor si un serviciu IT eficient. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »