• Cross-Channel Order Management

 • Clientul dvs este gata sa cumpere. Asociatul dvs de vanzari este gata sa va ajute. Aveti produsul, dar nu il aveti pe stoc in locatia unde va aflati dvs. Ce faceti – pierdeti vanzarea – pierdeti ore dand telefoane la celelalte locatii?

  Gasirea echilibrului perfect intre nivelele stocurilor reprezinta cea mai noua provocare pentru retaileri. Produsele cu excedent de stoc pot sa va impovareze cu evidente excesive, dar, si mai rau, produsele care nu mai sunt pe stoc duc la pierderea vanzarilor, abandonuri si potentiala pierdere a unor clienti. In timp ce lipsurile in stocuri sunt inevitabile, pierderea vanzarilor poate fi prevenita printr-un sistem de cross channel order management.

  Aplicatia Epicor® Enterprise Selling ofera un localizator in timp real in cadrul inventarului si o solutie de administrare a comenzilor care permite oricarui canal de vanzare – POS, comert electronic, vanzari prin telefon, chioscuri – sa gaseasca stocurile si sa onoreze comenzile din cadrul organizatiei dvs.

  Daca un produs nu mai este pe stoc intr-o anumita locatie, Epicor il va cauta si localiza in cadrul inventarului din intregul dvs lant. Daca este disponibil, Epicor order management va da posibilitatea sa realizati vanzarea, indiferent de locatia in care se afla clientul si sa ii furnizati o optiune convenabila – livrarea acasa sau ridicarea produsului din magazin.

  Unificarea inventarierilor si a canalelor de vanzare in cadrul solutiei Epicor cross-channel order management va va reduce dramatic pierderile de vanzari. Va reduce abandonurile clientilor si in acelasi timp va creste vanzarile si loialitatea clientilor. Veti fi capabili sa va mutati stocurile de la un capat la altul al canalelor de vanzare, sa va protejati ecomoniile si sa va maximizati vanzarile. Nu va mai trebui sa asteptati ca sa vedeti rezultate palpabile; veti vedea cum va veti recupera imediat investitia.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »