• Epicor Information Worker

  Accesati datele organizatiei in Microsoft® Office

 • Cei care lucreaza in cadrul afacerilor isi petrec o mare parte din timp lucrand cu instrumente desktop pentru productivitate, cum este Microsoft® Office. In acelasi timp, ei au nevoie sa acceseze datele din cadrul aplicatiilor utilizate pentru activitatiloe lor, pentru a lua decizii sau doar pentru a-si indeplini sarcinile zilnie. Deci, cum va puteti conecta oamenii si procesele lor cu datele de care au nevoie? Cu Epicor Information Worker, un instrument inovator de productivitate, care integreaza impecabil mediul familiar si care permite utilizatorilor sa obtina informatiile necesare atunci cand au nevoie de ele si acolo unde au nevoie de ele.

  Lucrati in context, online si offline

  Abilitatea de a accesa date din cadrul oricator aplicatii, ramanand in acelasi timp in contextul activitatii dvs elimina pierderile de timp. Inainte de Epicor Information Worker, utilizatorii erau nevoiti sa paraseasca mediul Microsoft Office, sa deschida una sau mai multe aplicatii ale organizatiei, sa caute datele necesare si apoi, fie sa le copieze in aplicatiile Office, fie, mai rau, sa le rescrie. Cu Epicor Information Worker, nu mai este necesar sa abandonati activitatea dvs curenta pentru a obtine datele necesare. Pur si simplu downloadati datele direct in aplicatiile dvs Microsoft Office. Odata ce utilizatorii au descarcat datele de care au nevoie, pot sa lucreze cu ele offline si sa sincronizeze orice modificare efectuata atunci cand vor fi din nou online.

  Extindem raza de actiune a aplicatiilor Epicor

  Majoritatea celor care lucreaza in afaceri nu au nevoie sa utilizeze toate functionalitatile aplicatiilor Epicor, au doar nevoie sa poata accesa date importante care sunt stocate in cadrul sistemului. Epicor Information Worker integreaza mediul Microsoft Office pentru a permite utilizatorilor competenti sa obtina, sa vizualizeze si sa modifice informatiile organizatiei. Licentele aplicatiilor Epicor sunt solicitate doar atunci cand utilizatorii capteaza sau sincronizeaza informatii, ceea ce permite companiilor sa extinda utilizarea datelor Epicor catre mai multi utilizatori, pastrand in acelasi timp la un nivel minim costurile de obtinere a licentelor.

  Reducem timpul de instruire

  Ati facut deja investitia in aplicatia Epicor pentru a automatiza procesele de rutina, pentru a capta informatii si pentru a adera la standardele si politicile corporatiste. Dar nu toti cei care lucreaza in cadrul afacerii dvs au nevoie sa utilizeze aceste aplicatii. Posibilitatea ca utilizatorii sa acceseze informatiile din cadrul aplicatiilor Microsoft Office presupune un efort minim si le permite sa devina mai productivi in timp foarte scurt. Utilizatorii din cadrul afacerii dvs vor accepta cu usurinta si isi vor adapta meniurile si toolbar-urile pe care Epicor IW le incorporeaza in Microsoft Office si vor deveni mai productivi intr-o perioada mai scurta de timp.

  Crestem productivitatea si facilitam accesul la informatiile importante

  Epicor Information Worker le permite utilizatorilor sa devina mai productivi prin intermediul unei experiente de utilizare integrate si transparente. Cei care lucreaza in cadrul afacerilor au posibilitatea de a lua decizii fiind mai informati si in timp mai redus, obtinand rapid datele de care au nevoie fara a fi necesar sa le caute si sa le manipuleze sau sa le prelucreze manual. De obicei oamenii lucreaza informal in afara aplicatiilor companiei. Epicor Information Worker simplifica aceste interactiuni informale, permitand utilizatorilor sa colaboreze si sa isi realizeze activitatile in felul in care sunt obisnuiti.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »