• Epicor ICE Business Architecture

 • Nimic nu ramane linistit pentru mult timp in cadrul economiei noastre globale. Afacerile din prezent sunt dinamice, foarte competitive si mai solicitante ca oricand. Pentru a ramane competitive, intreprinderile trebuie sa fie pegatite sa isi adapteze rapid procesele de afaceri, astfel incat acestea sa reflecte tendintele si cerintele in continua schimbare ale pietei. Tehnologiile pentru afacerile de maine trebuie sa fie intuitive, flexibile si super productive. Ca raspuns la aceste cerinte, Epicor a creat un nou concept in software: o arhitectura business agila, de noua generatie.

  Epicor este constient ca cerintele pentru aplicatiile software pentru afaceri s-au schimbat fata de anul 2002, cand am introdus primul nostru software pentru afaceri, creat de la zero utilizand 100% arhitectura service-oriented (SOA) si bazat pe tehnologiile Microsoft .NET.

  Anii nostri de experinta cu SOA si numeroasele noastre oferte SOA de succes s-au concretizat intr-un proces care ne permite sa separam mediul tehnologic de aplicatiile de afaceri, pentru a promova o dezvoltare eficienta si cu costuri reduse a aplicatiilor software, ceea ce la randul sau ofera agilitatea, scalabilitatea si extensibilitatea necesare clientilor nostri. Noi am denumit aceasta arhitectura de business Epicor Internet Component Environment (ICE).

  De asemenea, ne-am dat seama de faptul ca doar SOA nu era suficient pentru a ne permite sa oferim genul de software pentru afaceri care i-ar ajuta pe clienti sa isi atinga obiectivele si sa ramana in fruntea competitiei. Epicor ICE redefineste arhitectura business prin valorificarea atat a aspectelor tehnice cat si a celor sociale ale tehnologiilor Web 2.0 si prin fuzionarea lor cu SOA moderna, pentru a oferi solutii care sunt deodata gandite pentru oameni, create pentru afaceri si, totusi, sunt pregatite pentru schimbare.

  Epicor True SOA

  O abordare service-oriented asigura o eliminare a complexitatilor, legate de modul in care sunt create si operate sistemele de afaceri. Intr-o SOA, logica de business, care reprezinta procesele software este divizata intr-o serie de “servicii business” relativ independente, care sunt apoi facute disponibile si pot fi descoperite in cadrul unei retele, prin intermediul serviciilor web. Fiecare serviciu ofera functionalitati care pot fi adaptate la nevoile intreprinderii, mascand in acelasi timp detaliile referitoare la implementare. Prin expunerea proceselor de afaceri, SOA ofera posibilitatea de a simplifica acele procese repetitive, ceea ce determina o administrare agila a schimbarilor. Intr-o SOA, deoarece procedele de afaceri sunt divizate in functii mai reduse, care pot fi cu usurinta accesate si manipulate, devine mult mai usor ca sistemul dvs de afaceri sa va reprezinte regulile de afaceri.

  Epicor True SOA™ face un pas inainte, prin considerarea tuturor logicilor de business, inclusiv pe cele ale clientului, drept “servicii business”. Datorita Epicor True SOA™ toate aplicatiile de noua generatie Epicor de pentru intreprinderi pot fi manipulate utilizand Epicor business process management(BPM) si Epicor Service Connect. In orice caz, Epicor True SOA™ pune in prim plan Epicor Everywhere™ Framework, o tehnologie unica ce stocheaza toate logicile de business ale clientilor sunt forma de XML metadata. Aceasta permite aplicatiilor Epicor sa ruleze ca smart client sau web client sau pe dispozitive mobile, toate pornind de la acelasi cod sursa.

  Epicor ICE impreuna cu instrumentele Epicor pentru productivitate, cum sunt Epicor Portal, Epicor Service Connect si Epicor Information Worker, precum si aplicatiile de noua generatie Epicor pentru intreprinderi, ofera o experienta de afaceri cu adevarat dinamica si cooperanta, oferind noi nivele de flexibilitate, de utilitate si de scalabilitate. Epicor ICE ajuta afacerile sa isi reduca costurile, sa creasca utilizarea resurselor hardware si sa optimizeze infrastructura si disponibilitatea serverelor.

  Prin aparitia Epicor ICE, afacerile contemporane au acum o platforma foarte sofisticata bazata pe standarde pentru integrarea cu costuri scazute si pentru performante inalte, care ofera pentru utilizatori o productivitate fara precedent si o recuperare rapida a investitiilor.

  Epicor ICE: baza pentru noua generatie de aplicatii pentru intreprinderi:

  • Adaptare agila si atenta la business/IT, tehnologii de incredere
  • Integrare simpla
  • Flexibilitate de exceptie
  • Experienta bogata de utilizare
  • Scalabilitate ampla
  • Performante extreme
  • Acces si disponibilitate de oriunde
  • Securitate excelenta
  • Grad ridicat de cooperare

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »