• Human Capital Management

 • Human Capital Management (HCM) se refera la solutii care administreaza cele mai valoroase bunuri ale unei organizatii – angajatii – intr-o maniera strategica si coerenta.

  Solutiie HCM de azi demonstreaza dezvoltarea dincolo de limite a departamentului de HR, a serviciilor centrale de salarizare si a sistemelor de management al resurselor umane (human resource management systems - HRMS) in administrarea si dezvoltarea de talente si de resurse de munca, la nivel global – strategic si eficient din punct de vedere al costurilor.

  Solutiile Epicor® HCM ofera suportul software pentr toate functiile legate de angajati indiferent daca acestia sunt distribuiti sau centralizati. Acest lucru permite organizatiilor sa administreze o forta de munca dispersata geografic intr-o maniera globala, asigurand suport pentru diferitele state de plata locale si pentru cerintele legate de raportarile legale.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Epicor furnizeaza un set de aplicatii software puternice si configurabile, pentru resurse umane, salarii si dezvoltarea angajatilor, care:

  • Ofera valoare ridicata afacerii, simplificand intregul ciclu de viata al unui angajat;
  • Administreaza recrutarea si alocarea resurselor, managementul trainingurilor, programe de beneficii si managementul performantelor
  • Furnizeaza o cantitate mare de informatii si sfaturi catre toti angajatii, prin intermediul accesului self-service
  • Promoveaza eficienta operationala permitand intergii forte de munca sa se concentereze pe obiectivele cheie ale intreprinderii.
  • Ofera instrumente de business intelligence pentru a permite analizarea strategica a tendintelor cheie ale afacerii, in scopul unei mai bune planificari si a luarii de decizii in cunostinta de cauza.

  Solutiile Epicor HCM va ajuta sa va maximizati cele mai importante resurse – oamenii, furnizand suport mai rapid si mai eficient in ceea ce priveste angajatii. Avand clienti in peste 140 de tari, Epicor intelege ce trebuie facut pentru a sprijini si a administra resursele umane, la nivel global.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »