• Global Business Management

 • Indiferent daca este vorba de o dezvoltare naturala, de o crestere datorata unei achizitii sau de ambele, din ce in ce mai multe companii se lupta cu complexitatile legate de administrarea mai multor unitati de afaceri. Ele trebuie sa puna in balanta costurile si beneficiile presupuse de controlul operational centralizat si distributiv, de cresterea transparentei de ansamblu a companiei, de intarirea lantului de aprovizionare inter-companie si de consolidarea managementului financiar. Nu conteaza cat de divizata devine organizatia dvs, Epicor® Global Business Management este suficient de flexibila si de puternica, incat sa creasca odata cu dvs.

  Furnizam solutii prin care sa faceti fata provocarilor din mediul dvs de afaceri

  Epicor Global Business Management ofera posibilitatea de a administra o intreprindere foarte divizata ca si cum ar fi una singura, indiferent de alegerea facuta pentru desfasurare a tehnologiillor informationale, incluzand:

  • Epicor Multicompany Management va asigura ca toate unitatile dvs de afaceri si toate operatiunile pot fi admnistrate corespunzator si in siguranta, si pot fi consolidate dupa cerinte. Suport pentru comertul inter-companii, achizitii centralizate, previziuni la nivel de companie si verificarea creditului ofera o intreprindere cu adevarat virtualizata.
  • Epicor Multicompany Deployment va permite sa va dezvoltati solutiile pe un singur server/ o singura baza de date sau pe mai multe servere si mai multe baze de date din lume, daca este necesar, fara nici cea mai mica eroare.
  • Epicor Multisite Management ofera suport pentru evidenta contabila centralizata si pentru achizitiile centralizate, permitand in acelasi timp separarea facilitatilor de productie si de distributie.
  • Epicor Multilingual Management faciliteaza dezvoltarea companiei dvs, suportand nevoile legate de limba specifica fiecarei tari, inclusiv utilizarea de mai multe limbi pentru o singura instanta si suportul complet Unicode si double byte.
  • Epicor Master Data Management (MDM) va poate ajuta sa va asigurati ca datele dvs provenite de la mai multe companii si din mai multe locatii satisfac cerintele legale si va ofera, de asemenea, consecventa necesara pentru operatiunile distribuite in timp real, conducand la o mai buna satisfacere a clientilor, la eficienta operationala si la performanta in afaceri.

  Indiferent de modul in care alegeti sa va definiti afacerile, Epicor suporta functii date fundamentale si tranzactii intre sisteme si entitati, inclusiv intre clienti, furnizori, parti implicate, comenzi inter-companie, comenzi de transfer si transporturi intre fabrici si depozite. Epicor faciliteaza aceste scenarii prin intermediul unei singure aplicatii, care este suficient de flexibila pentru a se dezvolta pe masura ce va extindeti afacerile. Epicor Global Business Management ofera organizatiilor instrumentele esentiale de care au nevoie pentru a crea si a mentine o singura versiune a realitatii.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »