• Management Financiar

 • In cele din urma, o companie are succes sau nu in functie de abilitatea de a-si crea si administra o afacere profitabila. Combinatia dintre un mediul global, competitiv si cerintele legislative carora trebuie sa li se supuna, fac din administrarea cu succes a finantelor dvs una dintre cele mai mai provocari pe care o puteti infrunta.

  Scopul nostru este sa ajutam fiecare afacere sa isi poata realiza un management financiar eficient, incepand de la jurnalele de evidenta contabila pana la raportari fiscale complexe, sa poata monitoriza si administra performantele organizatiei – indiferent unde ar activa.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Solutiile Epicor® pentru management financiar sunt gandite sa automatizeze sa simplifice procesele dvs financiare, avand instrumente si mijloace de control pentru a sustine cerintele legislative complexe si a crea valoare, printr-o monitorizare oportuna a activitatii financiare, incluzand:

  • Evidenta contabila a veniturilor, a situatiei conturilor bancare, managmentul creditelor si a colectarilor
  • Evidenta contabila a datorilor, transferuri electronice de fonduri, asocierea automata a comenzilor
  • Evidenta contabila primara, alocari, consolidari si eliminari
  • Managemenul lichiditatilor, relatia cu bancile si interfata pentru obtinerea etraselor de cont
  • Evidenta salariilor, a imobilizarilor si managementul taxelor
  • Intocmirea de bugete, previziuni si planificari

  Imbunatatiri in transparenta financiara si responsabilitate

  Organele de reglementare si firmele de audit sustin nevoia unei administrari financiare imbunatatite, desi multe companii inca lucreaza cu surse de date financiare incompatibile. In prezent, documentele din cadrul departamentelor si sistemele mostenite pot oferi evidenta contabila adecvata, dar, pe masura ce cresc nevoile de informatii financiare centralizate si de transparenta financiara, acestea isi pierd rapid viabilitatea. Aplicatia Epicor pentru management financiar sustine nevoia de transparenta financiara, indiferent de dimensiunea companiei.

  Multi-companie, multi-valuta si muti-national

  De-a lungul timpului, companiile de succes se dezvolta. In cazul in care acest lucru se realizeaza prin obtinerea de vanzari sau productii mai mari, din ce in ce mai multe companii se lupta cu complexitatea administrarii mai multor unitati de afaceri. Epicor intelege faptul ca administrarea de unitati incompatibile, adesea globale, ofera provocari si oportunitati unice, cu intelegerea importantei unui control mai strict, a unor costuri operationale reduse, a existentei unor intelegeri multinationale si a consolidarii financiare pentru a obtine o transparenta de ansamblu a organizatiei. Pentru a veni in sprijinul acestor nevoi, Epicor pentru management financiar ofera operatiuni solide multi-companie, multi-fabrica sau multi-depozit, precum si procesarea tranzactiilor inter-companii, si raspunde nevoilor unei administrari financiare puternice, la nivel global.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »