• Governance, Risk and Compliance

 • Mediul curent de afaceri este deodata din ce in ce mai complex si mai strict reglementat, provocand pana si cele mai mari organizatii sa ramana competitive in cadrul pietei globale contemporane, ale carei conditii se pot oricand modifica. Sa navighezi printre numarul mare de cerinte si reglementari legislative nu a fost nicicand mai dificil. Afacerile de viitor imbratiseaza aceste provocari ca pe niste oportunitati care vor urma, datorita implementarii strategiilor de governance risk and compliance (GRC). Aceste stragetii ajuta la controlarea riscurilor, la adaptarea efectiva la legislatie si, in cele din urma, conduc la obtinerea performantelor in afaceri.

  Cand congresul Statelor Unite a promulgat Sarbanes-Oxley Act din 2002 compus din 11 sectiuni, acoperind de la responsabilitatea corporatiilor pana la raportarile auditorilor si certificarile de conformitate, multe companii au avut si continua sa aiba o nevoie foarte puternica de solutii esentiale GRC. Desi SOX a fost destinat in primul rand companiilor publice, indiferent de marimea lor, in mod cert continua sa aiba implicatii ample si in cazul firmelor private.

  Pe masura ce lumea de gandeste din ce in ce mai serios la disponibilitatea resurselor energetice si la efectele pe termen lung asupra modificarilor climatice, si organizatiile de afaceri isi concentreaza atentia asupra unor oportunitati pe care le pot influenta – reducerea emisiilor de carbon, si conservarea energiei in cadrul lanturilor de aprovizionare. In ciuda faptului ca stimulentele guvernamentale in acest domeniu sunt inca la inceput, multe companii gasesc faptul ca initiativele “verzi” depasesc stadiul de simple fapte bune, reprezentand oportunitati reale de afaceri si de a obtine profituri, adaugand valoare financiara organizatiei.

  In ultima vreme, companiile cauta solutii IT si software oentru a-I ajuta sa se supuna conditiilor; dar acestea reprezinta doar o parte a raspunsului. Organizatiile de afaceri au de asemenea nevoie sa isi evalueze procesele si, acolo unde este necesar, sa faca modificarile posibil fundamentale in ceea ce priveste modul in care opereaza.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Solutiile Epicor® GRC sunt gandite sa atace chiar aceste regulamente si acest lucru se realizeaza prin intermediul unei combinatii de aplicatii software si de servicii asociate, care acopera adaptarea la cerintele lean de supply chain management (SCM) si de comert global; financial management include elemente de control financiar, de raportare transparenta si proactiva si de management al auditului si securitatii; product lifecycle management (PLM); supplier relationship management (SRM) inclusiv identificarea strategica a surselor de aprovizionare; capacitatile organizatiei si managementul documentelor; si enterprise performance management (EPM).

  GRC este un proces continuu care le solicita companiilor isi utilizeze resursele interne, la un loc cu experti straini, pentru a se asigura ca se conformeaza reglementarilor legislative. Solutia Epicor GRC ofera o foarte buna anticipare a afacerii, ajuta la aadminisrtrarea riscurilor de afaceri si atrag inceredea asociatilor. • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »