• Enterprise Performance Management

 • Sa obtii in mod continuu performante nu inseamna doar sa masori si sa monitorizezi; inseamna sa anticipezi si sa actionezi. Nu este suficient sa iti conduci afacerile inainte, in timp ce te uiti in oglinda retrovizoare. O administrare priceputa solicita stabilirea target-urilor financiale si operationale si abilitatea de a furniza rezultate performante la timp, pentru toti cei din cadrul organizatiei care pot afecta aceste rezultate.

  Solutiile Epicor® Enterprise Performance Management (EPM) va ajuta sa creati o cultura de performante deosebite, in cadrul careia toti asociatii sunt foarte constienti de lucrurile importante din cadrul companiei, de modul in care compania progreseaza si de locul in care este necesara contributia lor.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  Epicor EPM ofera un set complet de instrumente si aplicatii care va permit sa planificati, sa executati si sa analizati, atat la nivel strategic cat si tactic – aliniind activitatile de afaceri cu scopurile afacerilor. Effective business intelligence (BI) este o componenta importanta a oricarei strategii EPM si este o parte integranta a solutiilor Epicor, permitand luarea de decizii mai eficiente in cadrul unei afaceri.

  Epicor EPM ofera functionalitati de intocmire a bugetelor, de planificare si previzionare;aplicatii avansate de analiza, precum business scorecards; baze de date; business activity queries (BAQ) si rapoarte complete care sunt conectate in totalitate cu aplicatiile business ale Epicor.

  Experienta noasta vasta in ceea ce priveste sectoarele principale ale industriei ne permite sa furnizam imediat indicatori cheie de performanta (key performance indicators - KPIs) specifici pe domenii sau pe roluri. Aceasta inseamna ca puteti incepe lucrul rapid, prin intermediul aplicatiilor de performance management care se potrivesc afacerii dvs.

  De la echipa executiva si pana la manageri sau cei care lucreaza cu informatii, fiecare angajat are o contributie la performantele organizatiei dvs. Epicor EPM ii ajuta sa isi dea seama ce merge si ce nu, astfel incat sa poata lua masurile potrivite pentru a sprijini initiativele pentru performante continue si scopurile strategice de afaceri. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »