• Business Process Management

 • Business Process Management (BPM) reprezinta identificarea si imbunatatirea proceselor, pentru a face deciziile dvs mai eficiente, mai disciplinate si mai adaptabile la conditiile schimbatoare. In orice caz, doar BPM nu va poate oferi agilitatea de care aveti nevoie pentru a deveni si a va mentine competitivi – aveti nevoie de asemenea de un software adaptabil, pentru a automatiza si a adapta complet procesele dvs de afaceri, pe masura ce acestea se modifica. Aplicatiile software moderne, care sunt create utilizand o abordare service-oriented sau o arhitectura service-oriented (SOA) ofera flexibilitatea necesara pentru a utiliza BPM si pentru ca dvs sa va puteti optimiza cele mai importante resurse.

  BPM facut asa cum trebuie

  Majoritatea proceselor complete de afaceri incep in cadrul unui departament si isi fac apoi loc in unul sau mai multe dapartamente din cadrul organizatiei. Un BPM exact solicita participarea utilizatorilor din cadrul fiecarui departament, pentru a ajuta la identificarea proceselor care sunt semnificative si a celor care nu adauga valoare rezultatului final. In aceasta privinta, BPM transfera controlul utilizatorilor pentru a crea si a modela regulile de afaceri la nivel de afacere. Noi credem ca BPM este parte integranta a unei afaceri si a unui software pentru afaceri si de aceea, solutiile Epicor® includ BPM chiar in structura lor.

  Mai mult decat un flux de lucru

  Pentru a fi eficient, BPM are nevoie de mai mult decat de un flux de lucru automatizat. Cele mai multe procese de afaceri, indiferent de cat de potrivite ar fi pentru automatizare, au nevoie sa faca o pauza si sa fie reluate dupa ce au fost indeplinite anumite conditii sau dupa interventia umana. BPM reprezinta, de asemenea, integrarea diferitelor aplicatii, pentru a oferi cele mai ieftine, si in acelasi timp, cele mai cuprinzatoare procese de afaceri posibile. In conjunctie cu Epicor Service Connect, BPM furnizeaza planificarea in timp real a fluxurilor de lucru, pe baza evenimentelor, automatizarea proceselor si integrarea aplicatiilor, fara a mai fi necesara programarea. De fapt, BPM ofera un instrument flexibil in sprijinul initiativelor continue de performanta, cum sunt Lean si Six Sigma, facand software-ul mai agil pt dvs, astfel incat sa va puteti crea propriile reguli de afaceri si sa le puteti apoi administra la nivel de afacere.

  Un software pentru afaceri adaptabil = operatiuni agile de afaceri

  Desi solutiile pre-configurate vor acoperi imediat probabil peste 80% din nevoile oricarei afaceri, de obicei exista o neconcordanta de 20% intre nevoile pe care le aveti pentru procesele dvs specifice si ceea ce primiti prin intermediul unei solutii pre-configurate. In trecut, aceasta neconcordanta de 20% era adesea rezolvata prin intermediul customizarilor, sau prin modificarea proceselor de afaceri, astfel incat sa se adapteze la software – ceea ce nu este ideal. Prin intermediul aplicatiilor moderne service-oriented va puteti astepta sa acoperiti imediat 80% din cerintele dvs, dar puteti incerca sa si micsorati acel procent de neconcordanta, de la 20% pana la 5%, prin intermediul functionalitatilor BPM adaptabile. Epicor va aduce solutii care au fost create de la zero utilizand cele mai bune practici SOA. Combinati solutiile software Epicor SOA si Epicor Service Connect si veti putea usor sa va remodelati procesele de afaceri, astfel incat sa corespunda nevoilor dvs, fara a fi cazul sa modificati codul sursa.

  BPM + SOA = solutions planificate, care sunt create pentru schimbare

  BPM va permite sa va customizati procesele de afaceri iar SOA va permite sa realizati acest lucru fara sa modificati codul sursa. Cu SOA, sa faceti procesele din cadrul sistemului dvs sa se potriveasca cu afacerile dvs este o problema de configurare, nu de customizare. BPM si SOA suporta initiative continue de imbunatatire a proceselor, pentru a va mentine afacerile inovatoare si eficiente si pentru a oferi agilitatea necesara pentru a raspunde rapid si usor la modificarile cerintelor.  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »