• Servicii de suport

    Colaborarea pe care Epicor® o are cu clientii sai este bazata pe succes reciproc si de durata. Pentru Epicor si pentru clientii pe care ii sprijinim, la baza acestui succes stau serviciile de talie mondiala pe care le oferim clientilor. Epicor Support Services ofera exact acest lucru, avand misiunea de a fi in ochii clientilor, a partenerilor si a concurentilor o organizatie care acorda suport de talie mondiala – oferind servicii de calitate catre clienti.

    Sa mentii o organizatie de suport de clasa mondiala presupune multe aspecte si investitii pentru maximizarea experientei in servicii pentru clienti. Pe langa serviciile demonstrate de suport prin telefon, fax sau e-mail, clientii Epicor pot gasi informatii specifice pentru ei la Centrul de suport Epicor (Epicor Support Center). Support Center (EpicWeb), care reprezinta o retea externa completa pentru clienti si parteneri, include accesul la colectii de informatii online, liste cu download-uri ale produselor, instrumente pentru trimiterea problemelor catre echipa noastra de suport si alte informatii importante pentru clientii si partenerii Epicor care au contracte de mentenanta valabile.

    Angajamentul Epicor de a livra solutii de inalta calitate inseamna faptul ca clientii nostri nu se bazeaza doar pe solutiile noastre, ci si pe experienta noastra in acordarea de suport tehnic pentru aceste solutii, peste tot in lume. Epicor sta in spatele tuturor produselor sale cu organizatii care ofera suport de talie mondiala, capabile sa vina in sprijinul tuturor clientilor. Avem echipe care sunt specializate in suport, instalare si procese de actualizare pentru aceste aplicatii, precum si pentru customizarile aplicatiilor noastre.

    Astazi, Epicor ofera servicii complete si permanente de suport prin intermediul unei retele mondiale de cestre de suport, localizate in Irvine si San Diego, California; Louisville, Kentucky; Portland, Oregon; Minneapolis, Minnesota; Orlando, Florida; Newburgh, New York; Monterrey, México; Bracknell, UK; Budapesta, Ungaria; Stockholm, Suedia, Espoo, Finlanda; Roma, Italia; Bucuresti, Romania; Moscova, Rusia; Sydney, Australia; si Kuala Lumpur, Malaysia.