• Servicii software pentru afaceri globale de la Epicor

  Compania Epicor este angajată într-un parteneriat de afaceri cu avantaje reciproce, de succes şi pe termen lung cu clienţii săi. Cu o infrastructură globală unificată care funcţionează non-stop, organizaţia noastră premiată de servicii şi asistenţă susţine peste 20.000 de clienţi din mai mult de 150 de ţări. Epicor are centre de asistenţă principale în fiecare dintre regiunile cheie de operare. Împreună cu centrele de dezvoltare software din Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Rusia, Malaysia şi Australia, Epicor se asigură că clienţii săi primesc doar produsele şi serviciile software pentru afaceri de cea mai înaltă calitate la nivel mondial. Exploraţi capacităţile de Consultanţă, Externalizare şi ale Epicor pentru a afla mai multe informaţii despre cum putem să vă susţinem organizaţia.

  Servicii şi asistenţă ERP globale, expertiză locală

  Oferim clienţilor noştri cel mai bun serviciu de asistenţă tehnică şi pentru aplicaţii din prezent, prin intermediul personalului compus din specialişti în aplicaţiile, tehnologia şi domeniul nostru de activitate şi care utilizează instrumente şi tehnologie de asistenţă avansate. Pentru a asigura asistenţa permanentă, suntem prezenţi la nivel global prin centrele de asistenţă localizate în fiecare dintre regiunile principale de operare: Americile, Europa şi Asia Pacific. Echipa Epicor se mândreşte cu angajaţii săi 100% direcţi şi calificaţi profesional, cu vechime de minimum 6 ani.

  Epicor oferă o adevărată platformă pe bază de arhitectură orientată pe servicii (SOA), care îndeplineşte necesităţile unei game variate de întreprinderi globale. Soluţiile noastre de externalizare a proceselor de afaceri permit întreprinderilor să se concentreze asupra aspectelor critice ale activităţii lor în timp ce software-urile noastre le ajută să îşi gestioneze procesele economice interne.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »