• Cercetare si Dezvoltare

 • Cerintele economiei contemporane conduc la cresterea globalizarii afacerilor, reprezentand in acelasi timp oportunitati si provocari pentru institutele si organizatiile de cercetare si dezvoltare dispersate geografic. Mai mult chiar, acestor provocari trebuie sa li se faca fata respectand regulamentele din ce in ce mai riguroase. Timpul petrecut pentru repartizarea costurilor ar putea fi utilizat mai folositor, pentru atragerea de fonduri. Companiile comerciale si non-comerciale de cercetare si dezvoltare se indreapta catre sisteme inovatoare pentru a-i asista in uniformizarea resurselor, simplificarea proceselor si cresterea eficientei globale.

  Epicor® for Service Enterprises va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie complexa si cuprinzatoare care vine in ajutorul celor cinci procese cheie pe care se bazeaza serviciile din spatele tuturor companiilor din domeniul cercetarii si dezvoltarii: asigurarea de fonduri pentru proiecte, alocarea eficienta de resurse, respectarea termenelor stabilite pentru proiecte, simplificarea operatiunilor financiare si adaptarea la legislatie, precum si analiza rezultatelor.

  Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste eficienta, controlul contractelor, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la initiative mai eficiente.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Crearea unei legaturi intre toti cei implicati intr-un proiect, inclusiv resursele externe si freelancer-ii.
  • Management complex pentru asigurarea fondurilor, reguli de facturare care suporta initiative cu mai multe surse de finantare si alocarea totala a costurilor, pentru a sustine organizatiile comerciale si pe cele non-profit.
  • Maximizarea performantelor si a gradului de utilizare a resurselor, prin cresterea transparentei in ceea ce priveste nevoile curente si viitoare ale personalului.
  • Inlaturarea proceselor administrative redundante si a costurilor aferente acestora, ceea ce conduce la o mai mare eficienta si mai mult timp pentru productie.
  • Cresterea agilitatii afacerii, prin intermediul unui process complex de management al afacerilor si de planificare a fluxurilor de lucru.

  Indiferent daca firma dvs este la un inceput promitator, urmeaza sa fie cotata, sau este deja un jucator consacrat pe piata, Epicor for Service Enterprises va poate furniza instrumentele necesare pentru a va ajuta sa adiministrati o dezvoltare rapida, sa deveniti mai eficienti si sa va impliniti viziunea de afaceri. 

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »