• Servicii Profesionale

  • Din ce in ce mai multe organizatii din domeniul serviciilor profesionale din intreaga lume se bazeaza pe aplicatiile Epicor® pentru a face fata nevoilor presupuse dE afacerile lor bazate pe proiecte. Indiferent daca se numeste Professional Service Automation, Enterprise Service Automation, ERP for Services, sau, in termeni mai comuni, Project Accounting, Epicor for Service Enterprises a fost creat special inca de la baza, pentru a se adresa cerintelor specifice ale organizatiilor de servicii profesionale, legate de administrarea executarii proiectelor pentru clienti si de resursele necesare pentru aceste proiecte, cum sunt personalul calificat si echipamentele.

    La Epicor va punem la dispozitie o platforma de succes, pentru organizatiile contemporane de servicii profesionale, oferindu-va o solutie cuprinzatoare, care vine in ajutorul celor cinci procese cheie pe care se bazeaza servicile: obtinerea proiectului, alocarea eficienta de resurse umane, respectarea termenelor, simplificarea operatiunilor financiare si analiza rezultatelor. Apoi, pe aceasta fundatie solida, construim arhitectura noastra service-oriented, foarte usor adaptabila, si suportul pentru procesele de management al afacerilor, pentru a sprijini nevoile specifice ale industriei, inclusiv:

    Indiferent daca firma dvs este la un inceput promitator, urmeaza sa fie cotata, sau este deja un jucator consacrat pe piata, Epicor for Service Enterprises va poate furniza instrumentele necesare pentru a va ajuta sa adiministrati o dezvoltare rapida, sa deveniti mai eficienti si sa va impliniti viziunea de afaceri.

  • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

    Discutaţi cu un expert »