• Organizatii Non-Profit

 • Organizatiile non-profit se confrunta cu multe provocari unice: un mediu cu constrangeri permanente legate de resurse. Presiunea de a minimiza costurile fixe operationale si de a oferi, in acelasi timp, servicii de inalta calitate catre populatie. Cerinte riguroase si greoaie in ceea ce priveste raportarile, videntele contabile si managementul administrativ.

  Pentru a face fata acestor provocari, sistemele informationale trebuie sa poata fi implementate rapid si cu costuri mici, sa fie simple si usor de utilizat si sa contribuie la cresterea eficientei, prin simplificarea operatiunilor, cu scopul de a reduce costurile. Sistemul financiar trebuie sa fie flexibil, sa fie capabil sa realizeze contabilizarea automata a fondurilor si alocarea sarcinilor, sa faca fata unor cerinte complexe, sa simplifice si sa consolideze procesul de intocmire a bugetelor si sa furnizeze rapoarte detaliate si customizate.

  Pentru a-si indeplini obiectivele si a rezista in viitor, organizatiile scutite de taxe trebuie sa aiba o adordare de tip business atunci cand se confrunta cu astfel de situatii. Epicor® este in masura sa faca fata acestor provocari prin oferirea unei solutii complexe si intuitive pentru organizatiile non-profit. Administreaza, simplifica si centralizeaza virtual fiecare aspect care tine de o organizatie non-profit – de la administrarea donatiilor pana la inregistrarea lor in financiar si in contabilitate, managementul performantelor si cel mai important - toate acestea se realizeaza prin intermediul unei singure aplicatii.

  Pentru administrarea cheltuielilor, Epicor furnizeaza o solutie unica, ce poate tine evidenta angajamentelor din mai multe surse vis-a-vis de bugetele aprobate, pentru a oferi o imagine reala a modului in care sunt cheltuite fondurile de catre cei care fac achizitii si cei care aproba, atunci cand iau decizii legate de achizitii. Acest nivel de transparenta si de rapiditate este foarte important pentru a nu depasi bugetul.

  Epicor pentru organizatiile non-profit incorporeaza cinci procese cheie

  • Colectarea fondurilor
  • Evidenta donatorilor, a potentialilor donatori si a voluntarilor
  • Evidenta contabila si simplificarea operatiunilor financiare
  • Obtinerea eficienta a fondurilor si mentinerea unor costuri scazute
  • Analiza si auditul operatiunilor

  Aceste cinci procese reprezinta o solutie cuprinzatoare, care asigura maxim de eficienta si face ca organizatia sa fie unita. Faptul ca Epicor intelege aceste cinci procese cheie, precum si capacitatea noastra de a le automatiza si a le optimiza pentru clientii nostri reprezinta ceea ce ne-a transformat intr-unul din principalii furnizori de solutii financiare in sectorul non-profit.

  Epicor a ajutat numeroase organizatii non-profit sa aiba succes, oferindu-le sisteme pentru companii si experienta in ceea ce priveste implementarea pentru a-i ajuta sa faca fata cerintelor din domeniul non-profit. Avand aplicatii premiate, Epicor pentru organizatiile non-profit reprezinta un sistem pentru afaceri puternic si flexibil, care este exact elementul de care au nevoie organizatiile pentru a obtine rapid noi sisteme, pentru a simplifica operatiunile si a maximiza profiturile investitiilor. Acest lucru face ca fondurile sa fie directionate acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »