• Marketing, Advertising, Comunicare

 • Asa cum agentiile implicate in activitati de marketing, PR, publicitate si branding ofera o viziune strategica pentru a-si ajuta clientii sa isi reinventeze afacerile si sa aiba o crestere continua, si ele, la randul lor, au nevoie de o solutie pentru a consolida prestarile eficiente de servicii si pentru a-si maximiza profiturile. Agentiile contemporane de marketing, publicitate si comunicatii (MAC) au nevoie sa administreze provocarile create de distributed resource management, sa administreze costurile si sa isi creasca incasarile pe o piata care se consolideaza rapid si unde se dezvolta relatii din ce in ce mai solicitante si mai bazate pe cunostinte cu clientii. Mai mult chiar, acestor provocari trebuie sa li se faca fata respectand regulamente din ce in ce mai riguroase. Acest lucru solicita o incredere si mai mare in tehnologie, pentru a simplifica si consolida o noua agentie.

  Epicor® for Service Enterprises va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie complexa si cuprinzatoare, care vine in ajutorul celor cinci procese cheie pe care se bazeaza serviciile din spatele tuturor companiilor din domeniul marketingului, publicitatii si comunicatiilor: obtinerea proiectului, alocarea eficienta de resurse, respectarea termenelor, simplificarea operatiunilor financiare si adaptarea la legislatie, precum si analiza rezultatelor.

  Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste eficienta, controlul proiectelor, incasarea taxelor, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la contracte mai profitabile.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Crearea unei legaturi intre toti cei implicati intr-un proiect, inclusiv resursele externe si freelancer-ii.
  • Managementul noilor aspecte din cadrul relatiilor aflate in derulare, cu facilitati de management contabil care confera o viziune unitara a relatiilor cu clientii.
  • Cuprinderea bugetelor pentru oportunitati si proiecte, administrarea proiectelor aflate in lucru si evidenta facturilor de incasat, precum si tarife stabilite pe client, job sau chiar pe fiecare activitate.
  • Complet integrat, pentru a maximiza orele facturabile si a reduce pierderile, pentru a creste incasarile si profiturile.
  • Inlaturarea proceselor administrative redundante si a costurilor aferente acestora, ceea ce conduce la o mai mare eficienta si mai mult timp pentru productie.
  • Cresterea agilitatii afacerii, prin intermediul unui process complex de management al afacerilor si de planificare a fluxurilor de lucru.

  Indiferent daca firma dvs este la un inceput promitator, urmeaza sa fie cotata, sau este deja un jucator consacrat, Epicor for Service Enterprises va poate furniza instrumentele necesare pentru a va ajuta sa adiministrati o dezvoltare rapida, sa deveniti mai eficienti si sa va impliniti viziunea de afaceri.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »