• Consultanta in Management

 • Organizatiile contemporane de servicii profesionale (PSO’s) au nevoie se faca fata provocarilor legate de managementul costurilor si cresterea veniturilor, in cadrul unei piete care se consolideaza rapid, si unde se dezvolta relatii din ce in ce mai solicitante si mai cu clientii. Mai mult chiar, acestor provocari trebuie sa li se faca fata respectand regulamente din ce in ce mai riguroase. Acest lucru solicita o incredere si mai mare in tehnologie, pentru a simplifica si consolida o companie de servicii noua, agila si profitabila.

  Epicor® for Service Enterprises va furnizeaza o platforma de succes, oferindu-va o solutie complexa si cuprinzatoare care vine in ajutorul celor cinci procese cheie pe care se bazeaza serviciile din spatele tuturor companiilor din domeniul consultantei de management: obtinerea proiectului, alocarea eficienta de resurse, respectarea termenelor, simplificarea operatiunilor financiare si adaptarea la legislatie, precum si analiza rezultatelor.

  Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste administrarea facturarii si a incasarilor, administrarea contractelor, fluxurile financiare, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la o afacere mai profitabila.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Suport preconfigurat pentru cele mai bune practici, bazat pe experienta Epicor de peste 20 de ani, in consultanta.
  • Evidenta veniturilor de incasat, instrumente de audit si analiza care vin in sprijinul respectarii cerintelor legislative cum ar fi Sarbanes-Oxley, SEC si FASB;
  • Integrare completa, pentru a maximiza orele facturabile si a reduce pierderile, pentru a creste incasarile si profiturile.
  • Inlaturarea proceselor administrative redundante si a costurilor aferente acestora, ceea ce conduce la o mai mare eficienta si mai mult timp pentru productie.
  • Cresterea agilitatii afacerii, prin intermediul unui process complex de management al afacerilor si de planificare a fluxurilor de lucru.

  Cu Epicor for Service Enterprises, puteti sa va asteptati la imbunatatiri in ceea ce priveste eficienta, controlul contractelor, satisfacerea clientilor si transparenta de ansamblu, ceea ce va duce la practici mai eficiente de management.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »