• Servicii Financiare

 • Un mediu legislativ aflat in continua schimbare, oferta in crestere de produse si servicii si competitia puternica fac din serviciile financiare una din cele mai dinamice industrii din present. Acum mai mult ca oricand, abilitatile dvs de a administra dezvoltarea, controlul costurilor si de a raspunde rapid la schimbari este legata direct de flexibilitatea si scalabilitatea sistemului din compania dvs. Managementul unei cresteri puternice este foarte important, deoarece o dublare a veniturilor in cazul serviciilor financiare poate crea cresteri exponentiale ale datelor de afaceri. Si integrarea cu alte sisteme este esentiala pentru operatiuni line si informatii la indemana. Epicor® a ajutat multe companii care activeaza in domeniul cooperativelor de credit, bancar, al investitiilor, asigurari, brokeraj, titlurilor valorice si alte institutii de servicii financiare sa faca fata provocarilor din mediul contemporan, dinamic si competitiv.

  Epicor pentru servicii financiare incorporeaza urmatoarele procese cheie:

  • Legatura cu clientii dvs
  • Evidenta si simplificarea operatiunilor financiare
  • Administrarea integrarii datelor din front, middle si back office
  • Intocmirea bugetelor, procurarea fondurilor si administrarea eficienta a costurilor
  • Analiza si imbunatatirea intelegerii performanteor dvs.

  Aceste procese reprezinta o solutie cuprinzatoare care asigura maxim de eficienta si o organizatie conectata. Epicor intelege aceste lucruri si abilitatea noastra de a le automatiza si optimiza, in cazul institutiilor financiare medii si mari este ceea ce ne-a facut unul din ce mai importanti furnizori de solutii pentru performanta in afaceri pentru institutiile de servicii financiare.

  Consolidarea industriei, legislatia din ce in ce mai complexa, competitia hotarata si cererile sofisticate ale clientilor reprezinta atat oportunitati cat si provocari pentru institutia dvs financiara. Un accent pe reducerea costurilor, eficienta vanzarilor, diferentierea produselor si serviciilor si suportul puternic din partea clientilor pot conduce la cresterea cresterea incasarilor de la clienti, dar numai daca sunt ajutate de o solutie software flexibila si adaptabila.

  Prin intermediul aplicatiilor noastre premiate si agile pentru afaceri, Epicor for Financial Services reprezinta unica solutie pentru a oferi functionalitate organizatiei la un cost total mediu (total cost of ownership - TCO) – combinand o bogata experienta de utilizare cu o flexibilitate absoluta si o performanta puternica.


 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »