• Title and Escrow

 • Domeniul Land Title and Escrow este schimbator, continuand sa creeze noi provocari intru-un mediu aflat in continua consolidare, cu tot mai multe regulamente si cu vanzatori si cumparatori tot mai pretentiosi si imprevizibili. Multe din companiile de settlement, Escrow, trust accounting and closing sunt sufocate de procese birocratice, cerinte pentru documentatii cat mai extinse si lipsa unor aplicatii software integrate.

  Pe langa aceste provocari, companiile de land title au nevoie sa puna in balanta nevoia de a reduce costurile cu cerintele pentru servicii de calitate. Cu Epicor® for Financial Services le puteti obtine pe amandoua. Cu Epicor for Financial Services puteti anticipa imbunatatirile in ceea ce priveste eficienta, satisfacerea clientilor si transparenta globala.

  Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

  • Transparenta crescuta si acuratetea informatiilor prin transferurile zilnice automatizate si verificate strict, de la membrii sistemului catre modulul financiar.
  • Cresterea eficientei si reducerea costurilor prin intermediulsistemelor financiare care permit scalarea/extinderea afacerii fara sa fie necesara cresterea numarului de angajati.
  • Imbunatatirea planificarilor, prin solutii flexibile de raportare, intocmire de bugete si previzionare.
  • Cresterea previzibilitatii afacerii datorita unui management de raportare si analiza transparent si de incredere.

  Prin aplicatiile integrate premiate, Epicor pentru servicii financiare reprezinta o solutie software pentru afaceri puternica, ce confera flexibilitatea si transparenta de care aveti nevoie pentru a va creste profitabilitatea companiei, prin optimizarea celor mai importante resurse ale dvs.

 • Soluţiile Epicor au fost concepute pe baza necesităţilor operaţionale unice ale companiilor globale dornice de excelenţă. Clienţii pot gestiona mai bine complexitatea şi se pot concentra asupra activităţilor principale de dezvoltare.

  Discutaţi cu un expert »